BRUTALNO UBISTVO ZBOG OTKAZA: Uzviknuo je “E sad ću ja da te vratim na posao!” i PUCAO JOJ U GLAVU

ubistvo

Foto: Facebook, S. Božinović / RAS Srbija

Marjan Duljaj (53), poznati pekar iz Zaječara ispalio je hitac iz pištolja u glavu svoje bivše radnice Dragana Matijević (49), koja ga je tužila zbog otkaza. Nesrećna žena je na sudu dobila spor, tako da je Duljaj trebalo da joj isplati 100.000 dinara i da je vrati na posao. Umesto toga, izvadio je pištolj uperio joj u glavu i uzviknuo: “E sad ću ja da te vratim na posao!”. 

Posle zločina koji se dogodio juče oko 11 sati, Duljaj je pucao u sebe, napravivši prostrelnu ranu kroz pluća i juče po podne je prebačen u Urgentni centar u Beogradu. Nesrećna žena preminula je nešto kasnije u bolnici.

Kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, razlog je taj što je Matijevićeva tužila Duljaja zbog otkaza koji joj je dao nakon osam godina rada u njegovoj pekari. Spor je na sudu dobila i presuda je pravnosnažna, tako da je Duljaj trebalo da joj isplati 100.000 dinara i da je vrati na posao.

[adsenseyu1]

– Sve se odigralo u kancelariji advokatice koja je zastupala ovaj spor, a bila je prisutna i vlasnica agencije za nekretnine “Perspektiva” jer njih dve dele kancelariju. Svaka je sedela za svojim radnim stolom kada je u prostoriju ušao Marjan Duljaj sa svojim knjigovođom. Nedugo zatim ušla je i Danijela Matijević. Ubica i žrtva su trebali da se dogovore oko realizacije presude – saznajemo nezvanično od nadležnih.

Metež posle pucnjave

Foto: S. Božinović / RAS Srbija Metež posle pucnjave

Razgovor je trajao oko pola sata. Mirno su pričali, ubica je bio miran, staložen, ničim nije odavao šta mu se vrzma po glavi.

Nakon razgovora, dogovoreno je da Duljaj vrati Danijelu Matijević na posao. Najednom on je ustao sa stolice, izvukao pištolj, uperio ga nesrećnoj ženi u glavu i viknuo: “E sad ću ja da te vratim na posao!”

Nakon toga je ispalio jedan hitac direktno njoj u glavu iz pištolja kalibra 7,65 milimetara, za koji je imao dozvolu.

[adsenseyu1]

Advokatica, računovođa i vlasnica “Perspektive” u šoku su istrčale iz kancelarije i pozvale policiju, a onda se začuo još jedan hitac. Duljaj je pucao sebi u grudi i onesvestio se.

Marjan Duljaj

Foto: FacebookMarjan Duljaj

– Žena je ležala na podu kancelarije, a glava joj je bila oblivena krvlju. Malo dalje ležao je Duljaj krvareći iz grudi. Hitna pomoć je stigla sa dve ekipe i povređeni su odmah hospitalizovani – saznajemo nezvanično od nadležnih.

Nakon prvog pregleda, lekari su konstatovali da je Matijevićevoj razneta lobanja. Pokušali su da je spasu, ali je ona preminula dva sata nakon ranjavanja.

Hitna pomoć je stigla brzo ali Danijeli nije bilo spasa

Foto: S. Božinović / RAS SrbijaHitna pomoć je stigla brzo ali Danijeli nije bilo spasa
Zasad nikom nije jasno zašto je došlo do zločina i tragedije, jer porodica Duljaj važi za imućniju, tako da suma od 100.000 dinara ne bi bila veći problem. Zbog istrage koja je u toku policija se ne oglašava širim saopštenjem.
(Suzana Božinović /Blic)