BRUTALNO LIKVIDIRAN: Poslednji detalji stravičnog ubistva advokata Miše Ognjanovića! (INFO)

Foto: Tanjug

Poznati advokat Dragoslav Miša Ognjanović je prema navodima likvidiran kukavički s leđa i to sa sedam metaka iz pištolja kalibra 9 milimetara sa prigušivačem.

Kako se navodi, u sačekuši koja se dogodila 28. jula oko 20.30 sati kada je Ognjanović sa svojim sinom Petrom išao ka stanu u kojem živi, ubica je iz prikrajka čekao da vidi Ognjanovićima leđa, a onda zapucao u njihovom pravcu.

Kako su rezultati obdukcije pokazali, on je u njega tada ispalio čak sedam metaka.

– Ubica je čekao da Ognjanović prođe, jer je najverovatnije mislio da je advokat naoružan i da bi kada bi ga primetio zapucao u njegovom pravcu.

Kada su Dragoslav i njegov sin Petar prošli i bili dovoljno udaljeni da egzekutor može da zapuca, on je, koristeći prigušivač, kako ne bi skrenuo pažnju na sebe, ispalio u njihovom pravcu nekoliko rikošeta – sedam je pogodilo starijeg Ognjanovića, dok je jedan okrznuo njegovog sina – kaže izvor upoznat s istragom.

Da je likvidacija Ognjanovića unapred temeljno isplanirana, govori i činjenica da je plaćenik dobro znao i gde su sigurnosne kamere i uspeo je da ih zaobiđe prilikom skrivanja i likvidacije.

SRBINA NAŠLI OBEŠENOG NA KRUZERU, A ONDA JE USLEDILO STRAVIČNO OTKRIĆE: Nikolu (22) su našli mrtvog u kabini a onda je na internetu osvanulo ovo! (INFO)

Plaćeno ubistvo jednog od najpoznatijih srpskih krivičara delo je jednog od klanova koji deluju na teritoriji Srbije, to je potvrdila i ministarka pravde Nela Kuburović.

– Tužilaštvo za organizovani kriminal preuzelo je slučaj ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. To pokazuje jasnu činjenicu: postoje osnovane sumnje da je to ubistvo počinila organizovana kriminalna grupa – kazala je ministarka.

Koja organizovana kriminalna grupa stoji iza ubistva advokata koji je do smrti bio zastupnik porodice Bojović, pre svega Luke, za sada nije poznato. Istraga ubistva Dragoslava Ognjanovića vodi se u više pravaca.

Prema nezvaničnim informacijama, u igri su tri scenarija: nastavak rata porodica Bojović i Šaranović, prelivanje sukoba između kavačkog i škaljarskog klana ili sukob unutar klana.

Poslednjih meseci ubijeno je više ljudi koji se dovode u vezu sa Bojovićem, ali i jednim od njegovih najbližih saradnika – Filipom Koraćem. Advokat Ognjanović zastupao je obojicu. Nijedna od tih likvidacija zasad nije rasvetljena.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic/M. P.)