BOLJE DA JE ĆUTAO Hrvatski nacionalista pitao “sa kim mi to igramo”, a onda IZNENAĐENJE! Pola njegove reprezentacije NISU HRVATI! Stigao DOKAZ! (FOTO)

hrvat

Foto: Reuters

Tako to izgleda kada je jezik brži od pameti.

Nekadašnji selektor Hrvatske Igor Štimac, poznat po britkom jeziku i čestim uvredama na Fejsbuku, postovao je nešto što je potom i obrisao.

Naime, on je u svojoj objavi tvrdio da većina francuskih reprezentativaca ne potiču sa tla Francuske nego Afrike, pa je nabrojao za svakog ponaosob iz koje zemlje sa “crnog kontinenta” potiče.

Zna li neko sa kim tačno igramo u finalu? Kimpebe – Kongo, Dembele – Mauritanija, Sidibe – Mali, Umtiti – Kamerun, Pogba – Gvineja, Toliso – Togo, Mautidi – Angola, Kante – Mali, Nzonzi – Kongo, Mbape – Kamerun, Mendi – Senegal, Mandanda – Kongo, Fekir – Alžir… Respekt – napisao je Štimac.

Ubrzo potom, stigao je odgovor, a ispostavilo se, da ako se vodimo tom logikom ko odakle vuče korene, većina hrvatskih reprezentativaca zapravo nisu Hrvati.

ŽIVOTNA DRAMA SRPSKE TERMINATORKE ZNANJA: Potresna priča Milice Jokanović

Stigao je potom i zaključak duhovitog korisnika Fejsbuka da će se za titulu svetskog prvaka boriti Bosna i Hercegovina protiv Afrike.

spisak

Foto: printskrin /fejsbuk

(Dnevne.rs /Izvor: Alo.rs/M.Ž.)