BIVŠI RADNICI IZ FAST FOOD-A VAS UPOZORAVAJU na prljave tajne: Ovo ne naručujte – NIKAD! (info)

hrana
Šta nikad, al baš nikad, ne smete naručivati u takvim restoranima.

Retki su oni koji će reći istinu, no ipak ima hrabrih. Nekolicina bivših radnika restorana brze hrane za Daily mail otkrila je ono što javnost ne bi trebala znati. Što nikad, al baš nikad, ne smete naručivati u takvim restoranima.

Kad ugledate pripremljenu hranu koju restoran već ima u ponudi, na traci – nju ne uzimajte, upozoravaju radnici.

[adsenseyu5]

“Iako je propisano da hrana sme stajati pripremljena nekih 20 minuta, zna se dogoditi, ako se ne proda, da odstoji satima, pa i celi dan”.

Ako vam je život mio: Nemojte nikada više od konobara tražiti čašu vode!

Upozoravaju kako je najgore u kasnim popodnevnim i večernjim satima. Hranu koju tada vidite najbolje je izbeći u širokom luku.

Ne naručujte krompiriće u restoranima brze hrane. Friteze se čiste jednom nedeljno, a i to je pitanje, kažu radnici. Donju stranu ne želite nikad videti, poručuju. Tek tu je nagomilana prljavštvina i masnoća.

Ne naručujte pizzu između 18 i 20 sati. U to vreme najviše je posla i verovatnost da ćete dobiti komad pizze na prljavom poslužavniku je velika.

Ribu nikad. Riblji odrezak kuva se i održava toploj u kuhinji. Ponekad, s obzirom da nije popularna namirnica u restoranima brze hrane, odstoji “godinama”. Radnik je rekao da je riblji meni nešto što baš nikad ne bi naručio.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs)

4 Comments on "BIVŠI RADNICI IZ FAST FOOD-A VAS UPOZORAVAJU na prljave tajne: Ovo ne naručujte – NIKAD! (info)"

  1. Ana Vlainić | 6. марта 2015. at 23:07 |

    sad mi je jasnije zašto su to pisali “bivši ” radnici….

  2. i i yteba da nudu bivsi. Kako su radili dobro su prosli , samo sam ja platio ceh njihove mt?kivosi na radu. Ovo treba pohapsit , a ne nazovati hrabrim.

  3. Храна у тзв. ресторанима брзе хране а међу њима је и Мекдоналдс се зове ХРАНА СМЕЋЕ! Никад нисам јео у Мекдоналдсу, а и нећу!

Comments are closed.