BIVŠI MAKEDONSKI OLIMPIJAC OSUDIO FS MAKEDONIJE: Zašto ste uložili 500.000 evra za ulazak Kosova u UEFA (INFO)

olimpijac

Foto: Novosti

Bivši makedonski olimpijac (1996, 2004) u plivanju Aleksandar Malenko upitao je čelnike Fudbalskog saveza Makedonije zbog čega su direktno učestvovali u lobiranju za prijem tzv. Kosovo u UEFA

Bivši makedonski olimpijac (1996, 2004) u plivanju Aleksandar Malenko upitao je čelnike Fudbalskog saveza Makedonije zbog čega su direktno učestvovali u lobiranju za prijem tzv. Kosovo u UEFA.

On je na svom Tviter nalogu otkrio da je ova organizacija uložila pola miliona evra u te svrhu i upitao je zbog čega je do toga došlo.

Međutim, FS Makedonije je te navode oštro demantovao. Portparol Zlatko Andanovski je u razgovoru zaSportski žurnal objasnio u kakvim su odnosima sa Fudbalskim savezom Srbije.

– To su sve gluposti i potpuno je izlišno govoriti o tome. Fudbalski savez Makedonije i Fudbalski savez Srbije su mnogo ozbiljne institucije da bi komentarisale takve navode. Ne treba trošiti reči kad su odnosi dva saveza u pitanju. Bazirani su na korektnoj i prijateljskoj bazi. Kad god imaju prilike mlađe kategorije igraju prijateljske mečeve’, kaže Andonovski.

[adsenseyu1]                           [adsenseyu1]

 (Novosti)