BIO JE DIVNINA VELIKA LJUBAV, ALI JU JE OSTAVIO NAKON 16 GODINA: Ovaj pevač joj je slomio srce! (VIDEO)

Karleuša

Foto: Printscreen/Instagram

Čuvena voditeljka Divna Karleuša, majka Jelene Karleuše, posle razvoda od supruga Dragana, stupila je u ljubavnu vezu sa pevačem Velimirom Galetom Mitrovićem, ali ju je on ostavio kad je postala baka. 

On je, prema pisanju dnevnog lista, poželeo da se takođe ostvari u ulozi roditelja, i da nađe mlađu ženu. Njihova veza trajala je 16 godina, a pukla je 2009.

Kada je Jelena Karleuša sa Duškom Tošićem dobila prvu ćerkicu Atinu, u Galetu se probudio očinski instikt, prenosi Srpski telegraf.

– Gledao sam Jelenu kako raste, postaje ono što je danas, ali, kada se rodila Atina, u meni jue nešto puklo. Poželeo sam da i ja budem tata, a ne Atinin deda. Divna i ja smo se prijateljski razišli i prekinuli sve kontakte – rekao je svojevremeno Mitrović.

Podsećamo, poznata novinarka i majka Jelene Karleuše, Divna Karleuša, preminula je u svom stanu u 61. godini. Iznenadna smrt potresla je sve. Divna je rođena 1958. godine u Sloveniji, a ostala je zapamćena kao nekadašnja novinarka “Radio Beograd”.

Jelenina majka je mesecima vodila borbu sa opakom bolešću, ali niko nije očekivao da će se stanje naglo pogoršati i dovesti do kobnog ishoda.

 

(Dnevne.rs/izvor: Espreso.rs)