BATA ŽIVOJINOVIĆ UMRO U SNU: O detaljima smrti LEGENDE pričaju ljudi koji su do poslednjeg sata bili sa njim!

glumac

Foto: trebinjedanas

Okidač za gubitak naše glumačke legende nije još jedan moždani udar, već udružene bolesti koje je Valter imao

Velimir Bata Živojinović izgubio je svoju najtežu bitku sinoć malo pre 23.00 sata, a kako saznajemo u bolnici “Sveti Sava” gde je proveo svoje poslednje dane, on je umro u snu.

Izvor Telegrafa iz ove zdravstvene ustanove kaže za naš portal da okidač za gubitak naše glumačke legende nije još jedan moždani udar već udružene bolesti koje je Valter imao.

Umro je sinoć oko 23 sata u snu usled udružene grupe bolesti koje je imao – šećera, anemije, bubrežne insufincijencije, srčane slabosti sa komplikacijama i začepljenjem, praktično svih krvnih sudova – navodi naš izvor iz bolnice.

[adsenseyu1]

On kaže da je Bata kod njih bio poslednjih deset dana.

GLUMAC

Foto: „Medija centar Beograd“

– Čim je rana na amputiranoj nozi krenula da mu zarasta, on je sa Dedinja prebačen kod nas. Povremeno se budio, ali je bio dosta loše. Bio je na transfuzijama i na ozbiljnim antibioticima zbog eventualnih infekcija rane. Uzroci smrti su dakle gangrena, srčana slabost i osnovna bolest dijabetes – objasnjava naš sagovornik.

On kaže da je telo Bate Živojinovića i dalje u bolničkim komorama i da je sad neophodno da se sa porodicom završi sva papirologija da bi se preuzelo.

– Kada će se to dogoditi zavisi od porodice – kaže on.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)