BABA VANGA REKLA DA TURSKOJ NEMA SPASA: Ovo su poslednje reči proročice bile o Vladimiru i Turskoj!

prorocica
Baba Vanga, izrekla je mnoga proročanstva koja su se još za njenog života ostvarila, a na samoj samrti rekla je “da se sve topi, kao i led, ali samo jedno ostaje netaknuto – slava Vladimira, slava Rusije”.

Mišljenje mnogih po pitanju baba Vanginih proročanstva promenila su se od početka vojne intervencije u Siriji, a posebno nakon obaranja “suhoja Su-24“.

[adsenseyu5]

Njena predviđanja danas posebno dobijaju na značaju jer je ona predvidela razoran potres koji će pogoditi Tursku, a mnogi teoretičari zavera smatraju da je obaranje ruskog suhoja inicijalna kapsula za uništenje Turske i ostvarenje baba Vanginog predviđanja. I starac Pasije imao je proročki trenutak koji po mnogima govori o ovom događaju.

– Sve se topi, poput leda, ali samo jedno ostaje netaknuto, slava Vladimira, slava Rusije. Ponovo će postati imperija – najavila je Baba Vanga još u vreme SSSR.

Baba Vanga ga je po mnogim teoretičarima zavere još 1979. godine stavila na toron današnjeg ruskog predsednika.

– Nema te sile koja bi mogla da slomi Rusiju. Rusija će se razvijati, rasti i cvetati. Niko ne može zaustaviti tu veliku zemlju – rekla je Vanga.

Na kog je Vladimira ona mislila, ostaje zagonetka. Tumači njenih proročanstava “tipuju” na trojicu: srednjovjekovnog kneza Rusije Vladimira Dolgorukova, Vladimira Iljiča Lenjina i na Vladimira Putina. Prema Vanginim predviđanjima, Rusija će doseći impozantan status duhovne vodilje oko 2040. godine. A šta je prorekao starac Pajsije o nestanku Turske, pročitajte OVDE.

[adsenseyu1]

(srbijadanas.com)