Album sa fotografijama Dušana i Violete koje bude jezu: Okačio ove fotografije, pa ubio “buduću gospođu P” (FOTO)

ubica

Nerazdvojni…, Foto: Facebook

Dušan je mislio da, ako se zaljubio, poseduje Violetino telo i dušu, da ona nema prava na novi početak, na svoju mladost i nova iskustva…

Dušan P. dodao je 176 novih slika. Na njima – nasmejana devojka. Album se zove “moja ljubav”.

A prvi komentar “Majmune smrdljivi…”

Tridesetpetogodišnji muškarac, ludo zaljubljen u devojku od svega 19 godina nije se mirio sa raskidom i – iskasapio ju je.

Kažu da mržnje nema, ako joj ne prethodi ljubav i da su zločini iz strasti najmonstruouzniji. Dušan je definitivno bio zaljubljen u Violetu, možda je nikada nije udario, niti na nju podviknuo. Baš naprotiv, kako se vidi na slikama, oboje su bili nasmejani, skladni i, činilo se – život je pred njima.

NE IGNORIŠITE OVE SIMPTOME: Ovo je prvi znak akutne leukemije zbog kojeg se odmah morate obratiti lekaru

A jedan mladi život je ugašen, zbog ljubomore, sujete, bolesne posesivnosti i parole “Ili ćeš biti moja, ili ničija”.Violeta, još tinejdžerka, iako u ozbiljnoj vezi, odlučila se za raskid. Jedna epizoda u životu, u mladosti. I, umesto da se pomiri sa njenom odlukom, Dušan je u sebi za noć probudio monstruma.

U njemu se nešto dogodilo, nešto što je svu ljubav, pažnju i nežnost pretvorilo u poriv za smrt, krvožednost i beskrajnu agresiju.

Dušan je mislio da, ako se zaljubio, poseduje Violetino telo i dušu, da ona nema prava na novi početak, na svoju mladost i nova iskustva.

pas

Foto: Facebook

Moja si ili…

Ipak, pala je presuda, krv.U trenutku sve je bilo gotovo, više nije bilo osmeha, ni ljubavi, mirenja.

U krvi gušila se jedna mladost. Smrt, to je potpisao Dušan Violeti, kao da on na to ima nekakvo pravo. A sebi potpisao je robiju i, verovatno, kajanje…

Sećanja, zamagljena krvlju i prigušena vriskom, sećanja će navirati i opominjati.

Progoniće ga te mlade, tamne oči, osmeh pun života i ljubavi, zagrljaji njenih ruku koje više nikada neće biti tople.

Nikada više neće svanuti jutra u kojima se zajedno bude, njihov zajednički pas nikada neće veselo mahati repom i cvileti sve dok ne prestanu da se grle.

par

Par je izgledao srećno i zaljubljeno, Foto: Facebook

Nikada je više neće uhvatiti oko struka. A slika zaljubljenog para na maski telefona možda će biti spaljena.

Dok je Dušan na oku zatvorske straže, ove fotografije sa fejsbuka ostaju da svedoče o velikoj ljubavi i njenom nesrećnom kraju.

poruke

Foto: Facebook

“Majmune smrdljivi, što ubi tu jadnu devojku, gori u paklu, ološu glupi”, glasi jedan od komentara na poslednje obavljene fotografije Dušana i Violete.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)