ALBANSKI EKSTREMISTI PUCALI NA SRPSKU DEVOJČICU (7): Ovo su jezivi detalji monstruoznog napada na Srbe s Kosova!

uniforma
Na srpske kuće u selu Goraždevac kod Peći u noći između nedelje i ponedeljka iz automobila u pokretu izvršeno je više oružanih napada

Albanci su juče u Goraždevcu pucali na kuće u kojima su srpska deca spavala! Na srpske kuće u selu Goraždevac kod Peći u noći između nedelje i ponedeljka iz automobila u pokretu izvršeno je više oružanih napada, a tek pukom srećom niko nije stradao.

Albanci su najpre hicima iz automatskog oružja u 2.45 porušili spomenik žrtvama NATO bombardovanja, koji se nalazi u centru sela, pucali su na kuću Saše Petrovića, zapalili automobil Srboljuba Kolašinca, a onda pucali na kuću Milunke Bukumirić, da bi na kraju ispalili više rafala na trafiku Draška Vuksanovića.

Zorana Portić Petrović, supruga Saše Petrovića iz Goraždevca, u čiju su kuću Albanci sručili sedam metaka, još je šokirana i uplašena. U izjavi za “Alo!” kaže da su meci proletali u neposrednoj blizini krevata na kom je spavalo njeno sedmogodišnje dete, kao i da je njen muž za dlaku izbegao smrt jer je samo pet minuta pre rafala izašao iz kupatila, u kom su meci završili.

Foto-ilustracija: AP/Tanjug

– Polako počinjem da budem svesna šta je sve moglo da se desi. Na našu kuću je ispaljeno sedam metaka, da li vi shvatate šta to znači? Ja sam u jednoj sobi spavala sa ćerkicom Stefanom, koja ima sedam godina, a suprug u drugoj sobi, a onda smo začuli stravične pucnje, bukvalano rafal! Moj san odavno nije dubok jer mislim da niko ko živi na Kosovu ne može i ne spava mirno, pa sam odmah skočila i uzela ćerku, koje se probudila, pokrila je po glavi i preletala u drugu sobu – priča Zorana.Kako kaže, najpre su pokušali da smire devojčicu koja se sva tresla.

– Saša je odmah počeo da joj govori: “Nemoj da se bojiš, ovo čike napolju snimaju neki film, nije stvarno”, ali mu ona nije poverovala, rekla mu je: “Tata, ja znam da se filmovi ne snimaju noću, a i ja sam ovo već čula.” Čula je, nažalost, i pre šest meseci u našoj ulici su se slične stvari dogodile kada je zapaljen automobil – priča ona i dodaje da ih je samo bog spasao tragedije.

[adsenseyu1]

(Alo)