8. stavka će vas ostaviti bez teksta: DA LI STE OVO ZNALI O MELANIJI TRAMP?

tramp

Foto: en.wikipedia.org /Glenn Francis (User:Toglenn)

Novinarske ekipe su posetile slovenski gradić Sevnica u kojem je rođena Melanija, a evo šta su tamo otkrili

Amerikanci su opsednuti mogućom novom prvom damom SAD-a. Reč je o Melaniji Tramp, ženi Donalda Trampakoji je sada već ozbiljan kandidat za predsedničku poziciju.

Njegova supruga rođena je Slovenka, a kako se o njoj ne zna previše mediji širom sveta pokušavaju da saznaju što je više detalja o njoj.

Mnoge novinarske ekipe su i posetile slovenski gradić Sevnica u kojem je 1970. rođena Melanija Knaus.

Ovih deset stvari dosad su otkrili o njoj:

1. Odluka da se ne pojavljuje u suprugovoj kampanji u potpunosti je njena, jer se ne želi da se politički angažuje. Tvrdi da je privatno jako zainteresovana za politiku.

[adsenseyu1]

2. Atraktivna Slovenka svog sina odgaja da bude kopija svog oca. To znači da dečak imena Baron već sad nosi odela, igra golf i naređuje zaposlenima.

File:Donald Trump and wife Melania.jpg

Foto: en.wikipedia.org /Boss Tweed /Flickr

3. Melanija se ne slaže uvek sa Donaldom, redovno mu govori kad pretera, a prema njenim rečima, on njene sugestije nekad prihvati, a nekad ne.

4. Suprotno stereotipu o glupim manekenkama, odnosno još gore – sponzorušama, Melanija govori pet jezika: engleski, nemački, francuski, slovenački i srpski (da, navela je oba).

5. Na njihovom venčanju bila je Trampova politička protivnica Hilari Klinton.

6. Slovenka je malo starija od Donaldove dece. Od njegovog sina Donalda Jr. starija je sedam godina, od Erika 11, Ivanke 13 i Tifani 23 godine.

[adsenseyu1]

7. Upoznali su se kad je on bio na sastanku sa drugom ženom, ali svejedno je pokušao da nabavi Melanijin broj. Kad mu ga nije dala, on je njoj dao sve svoje telefonske brojeve.

8. Melanija i Donald imaju odličan seksualni život, a vlasnik najpoznatijeg tupea na svetu pohvalio se da se seksaju “jednom dnevno, nekad i više”.

9. Donaldu Trampu Melanija je treća supruga, nakon slavne Ivane i manekenka Marle Maples.

10. Iako Melanija godinama nije posetila Sloveniju, njeni roditelji je često posećuju u Njujorku.

(index.hr)