Žumancetu je dodala malo senfa: Rezultat će vas oduševiti! (VIDEO)

mikser

Bez veštačkih aditiva i konzervansa, pomoću sastojaka koje imate kod kuće i vi možete da napravite jedan od omiljenih dodataka jelu za samo nekoliko minuta

Domaći proizvodi su najzdraviji, a neretko i čuvaju kućni budžet, pogotovo kada je hrana u pitanju. Bez veštačkih aditiva i konzervansa, pomoću sastojaka koje imate kod kuće, i vi možete da napravite jedan od omiljenih dodataka jelu –domaći majonez, i to za samo nekoliko minuta!

Efekat je neverovatan! Evo šta se desi kada pomešate malo soli i šećera pred spavanje (INFO)

U činiju stavite jednožumance i kašičicu senfa. Dok mutite žicom, polako dodajte malo ulja. Ako odjednom dodate svu količinu ulja, smesa vam neće biti homogena.

Dok i dalje mutite, isceditemalo limuna, po svom ukusu – najbolje je da sami probate. Zatim začinite prstohvatom soli i bibera. Domaći majonez je najbolje da koristite

[adsenseyu1]

odmah, zato su sastojci tako mali, ali ako znate da vam treba veća količina koju ćete odmah da jedete vi i vaši gosti, možete da duplirate ili čak da napravite i u tri puta većoj razmeri.

Ono što odmah zapada za oko je drugačiji izgled domaćeg, u odnosu na kupovni majonez – vaš domaći majonez imaće zdraviju žutu boju.

[adsenseyu1]

(Stil)