ZORAN I VLADIMIR MARJANOVIĆ ULAZE U RIJALITI: Evo kakve specijalne uslove su tražili i koliko para će dobiti

Borča

Foto: telegraf

Danima se najavljuju nove učesnike rijalitija koji će u toku sledeće nedelje postati ravnopravni takmičari sa onima koji su trenutno u vili.

Bojana Ristivojević otkrila je ukućanima da će to biti jedna porodica, a producenti pregovaraju sa Zoranom Marjanovićem i njegovim ocem Vladimirom.

“Pregovori traju već mesec dana, a porodica Marjanović je imala specijalne uslove. S obzirom na to da optužnica protiv Zorana za teško ubistvo supruge Jelene i dalje postoji, a da se on brani sa slobode, veliko je pitanje kako bi to funkcionisalo. Ipak, producenti su uporni u želji da njega i njegovog oca Vladimira ubace u rijaliti”, otkriva izvor.

NOVI UDAR NA DŽEP POTROŠAČA: Poskupljuje TV pretplata?!

“Ponudili su im ozbiljnu sumu, koju bi retko ko mogao da odbije, ali njih dvojica i dalje razmišljaju. Ipak je bio veliki pritisak na Zorana zbog cele situacije, tako da on nije siguran da li bi mogao da prihvati ponudu i bude izložen ponovnom medijskom pritisku” dodaje izvor.

svekar

Foto: Telegraf

“Dogovor je postignut. Porodica Marjanović ulazi u rijaliti šou „Parovi“. Ovako nešto se ne pamti. Ulazi pet članova porodice Marjanović i to će biti veliko iznenađenje za sve”, rekli su na TV „Hepi“.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir, VIP)