ZNAJU DARKA CEO ŽIVOT: Ono što su komšije iz Brestača rekli o Laziću, iznenadilo mnoge

pevač

Foto: printscreen/instagram

Darko Lazić i Ana Sević poslednjih dana pune medijske stranice, a skandali se samo ređaju. Njihove porodice prolaze kroz teške trenutke, a evo šta o svemu kažu Lazićeve komšije.

Naime, Darkova mama Branka teško podnosi medijski pritisak, a još teže činjenicu da je Darkov brak sa Anom gotov zbog njene preljube. Zbog toga je na lekovima i ne izlazi na ulicu.

Meštani Darkovog rodnog Brestača takođe su zatečeni vestima o njegovom razvodu i navodnom drogiranju.

“Šta vas tačno zanima? Evo, ja sam sa njim odrasla, od malih nogu se znamo, što se kaže. Uvek je bio dobar momak, a takav je i ostao, slava ga nimalo nije promenila. Ma, u celom selu nećete naći nijednu osobu koja će vam nešto ružno reći za njega. To što piše po novinama, da se on kao drogira, niko u to ne veruje. A da vam iskreno i kažem, malo ko u selu i čita novine. Imaju ljudi preča posla, džabe ste dolazili”, kaže mlada prodavačica u Brestaču.

Na pitanje kako su Darkovi roditelji i da li su dolazili u prodavnicu, ubacuje se starija prodavačica.

“Jeste, Branka, i to baš taj dan kada je to bilo”, rekla je i dodala:

PRIMORANA DA SE VRATI SVOM POSLU: Darko Lazić izdržava ćerku, Ana Sević ostala bez para!

“Vidim, žena van sebe. Nije sva svoja, što se kaže. Pitam je: “Šta ti je Branka od jutros?”, a ona mi kaže: “Pa zar ti nisi videla novine?”. Mislim se u sebi: “kakve bre novine?”. Tek će ona: “Sve je to njeno maslo. Neka se sada vadi sama kako ume i zna”. Ništa mi nije bilo jasno. Tek posle kada sam videla Darkove slike u novinama, shvatila sam o čemu priča”, rekla je ona.

Pored njih, i drugi meštani Brestača su spremni da odgovaraju na pitanja o porodici Lazić.

NE PRIČA O TRAGEDIJI: Željko Samardžić u ratu je ranjen u leđa, a gubitak sina nije preboleo nikada!

“Poznajem ih, kako ih ne bi poznavao? To su divni ljudi, ne samo Darko. Vredni, radni, pošteni. Svaki put kada treba da se uradi nešto za selo, Darko je prvi tu da pomogne, nikada se nije desilo da neće. Šta da vam kažem o njemu, kad ga znam otkako se rodio? Uvek je bio dobro dete. Hajte, vi sada nazad u Beograd, i da napišete sve kako jeste”, kaže stariji meštanin sela Brestač.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Alo)