ŽIVOT PREPUN BOLA: Majka joj umrla prerano, dobijala dnevno 50 pretnji smrću, na kraju je proterana iz Hrvatske!

glumica

Foto: Printscreen/youtube

Mira Furlan je jedna od najpopularnijih glumica bivše Jugoslavije. Ostvarila je mnoge zapažene uloge, a važila je i za jedan od seks simbola ove generacije

Rođena je u Zagrebu, a sada već davne 1991. godine, Mira se iz odselila u Ameriku gde je otpočela potpuno novi život. Međutim, njenom putu do uspeha prethodio je niz nesrećnih događaja. Majka joj je preminula od raka kada je glumica imala samo 16 godina, što je za nju bio pretežak udarac, zbog specifičnog odnosa koji su imale. Često su se svađale, a Mira joj je zatim pisala pokajnička pisma u kojima se izvinjavala.

[adsenseyu5]

1986. godine Mira je upoznala srpskog režisera Gorana Gajića sa kojim je ubrzo otpočela vezu. Pošto je zbog ljubavi živela na relaciji Beograd – Zagreb, hrvatski mediji su je početkom devedesetih godina optužili da se priklonila Srbiji i objavljivali tekstove u kojima su je nazivali izdajicom

Često je posećivala psihijatra, zbog čega je takođe bila izložena osudama javnosti. Nakon što je dobila otkaz u Hrvatskom narodnom kazalištu oduzet joj je i stan koji je nasledila od bake, a dnevno je dobijala oko 50 pretnji smrću.

UŽAS KOD BEOGRADA: Iskasapio dečaka (5) i njegovog ujaka. Mališan pronađen BEZ GLAVE, RUKE I ŠAKE!

Mira i Goran su 1991. godine bili primorani da se odsele u Beograd, odakle su otišli u SAD. Milena Dravić dala im je svoje američke kontakte kako bi im pomogla da se snađu, a kako bi preživela Mira je najpre radila kao konobarica, zatim prodavačica i prevodilac.

Venčali su se 1993, a 1998. godine dobili su sina kome su dali ime Marko Lav. Glumica ne razmišlja o povratku u domovinu jer se oseća proteranom sa ovih prostora.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. AVGUSTA DO 3. SEPTEMBRA 2017 (LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE)

Iako je u Americi doživela veliku slavu, svojevremeno je izjavila da je tamo veoma teško baviti se ovom profesijom jer glumce ponižavaju i tretiraju kao stoku i da zato ljudima kojima želi dobro nikada ne bi savetovala da postanu glumci.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:J.K.,Pulsonline.rs)

[adsenseyu2]

6 Comments on "ŽIVOT PREPUN BOLA: Majka joj umrla prerano, dobijala dnevno 50 pretnji smrću, na kraju je proterana iz Hrvatske!"

 1. miha bukovac | 27. August 2017. at 17:06 |

  Mnogi Hrvati koji su obični, normalni ljudi ne shvataju da su njihovi susedi isto Hrvati sa kojima su bliski žive i rade su u stvari monstrumi, da crkva u koju idu i mole se Bogu u stvari je đavolja crkva, jer su sveštenici njihovi ustvari đavoli, monstrumi, samo svetački preobučeni u sveštenike, ali su u stvari đavoli, monstrumi. Oni im prodaju nekakav “patriotizam” što, tako izgleda, normalno, jer patriotizam je oblik plemenitosti, ljubav prema domovini i svojim ljudima, svojoj kulturi svome jeziku, ali taj njihov “popovski patriotizam” je toliko izključiv, do te mere (naročito prema Srbima i svemu srbskom) da to nihovo “popovanje” nema ništa ljudsko u sebi (a o božanskom da i ne govorimo) nego je sva đavoština zaogrnuta frazama iz (recimo) “Novog zaveta” odnosno “Svetog pisma”!

 2. Kod pojedinih hrvata vlada neko besnilo koje ce tesko da ih napusti…mnogo je u hrvatskoj iskompleksiranih budala…Dozvolili su da im ode Mira Furlan???? Bolesnici

  • ona se je protjerala sama isto kao i serbedzija, jer hrvatskoj nije zelila dobro. imala je malo prevelika usta i prerano se odlucila-javno- za koga ce navijati

   • Nije točno.U Hrvatskoj ako ti je jedan od roditelja Srbin a drugi Hrvat,ti nisi Hrvat,mada si rođen u Hrvatskoj i govoriš Hrvatskim jezikom i imaš Hrvatsko državljanstvo.Traži se čisto Hrvatstvo i postoji ta euforija o domoljublju,sve ovo što sam navela vrijedi i za Srbe u Srbiji,mislim da se isto ponašaju.Jednostavno užas ovih prostora.

  • da , u pravu si. BESNILO od popa koji je blagoslovljavao cetnicke tenkove koji su isli na pokolj hrvata ili na odmor na srbski jadran. probudi se

 3. Meni je Mira uvek bila omiljena glumica, prijatno sam se iznenadio kada sam je video u nekim Američkim filmovima i serijama. Mislim da malkice preteruje.

Comments are closed.