“ŽIVE U ELITNOM DELU BEOGRADA I KUPUJU SAMO NAJSKUPLJE” Evo šta su komšije otkrile o Jovani i Željku

Željko

Foto: Printscreen/Telegraf

Susedi kažu da voditeljka i pevač u obližnjoj radnji pazare samo najskuplje namirnice, te da se komšijama osmehuju, ali da se ne druže ni sa kim iz kraja.

Jovaninu majku često sreću u šetnji s unukom Kostom.

Voditeljka Jovana Joksimović i pevač Željko godinama stanuju u istom, elitnom stambenom kompleksu u srcu starog Beograda.

TEŠKA SUDBINA SVIREPO UBIJENE ŽENE: Ubica PREREZAO VRAT dan uoči godišnjice sahrane prvog muža

– Njih dvoje su divan par, mada retko gde idu zajedno peške. Bez auta češće srećem Željka i mogu vam reći da je divan čovek jer je ljubazan, pristojan i osmehne se svakom ko mu se javi. Zastane ukoliko mu se obrati i nepoznati čovek. I Jovana je fina ali ih na žalost viđamo češće na televiziji, nego u zgradi – kaže komšinica Svetlana.

Jovana

Foto: Instagram/zzeljko

U najbližem supermarketu kažu da poznate supružnike tek uveče viđaju zajedno.

– Primetio sam da kupuju samo neke fine i najskuplje, odnosno najkvalitetnije stvari – kaže prodavac, dok kasirka dodaje da su Jovanina majka i sin Kosta njihove česte mušterije, vrlo često dolaze zbog slatkiša za mališana.

Zgrada Joksimovića odiše luksuzom, a pre svega je jedna od najsigurnijih u Beogradu, jer danonoćno ima fizičko obezbeđenje na recepcji uz neprekidni video nadzor. U okviru kompleksa ima zatvoreni bazen, unutrašnje travnato dvorište sa fontanom i mini-igralištem za decu, kao i teretanu i fitnes kutak.

Komšije su nam rekle da Joksimoviće ne viđaju na bazenu, ali da njihove bliznakinje Srna i Ana uravo najčešće borave na vazduhu u tom dvorištu.

NIJEDNOM NIJE PITAO ZA ĆERKICU?! LUKA LAZUKIĆ ZABORAVIO TEK ROĐENU ĆERKU, A EVO KAKAV STAV NATAŠA BEKVALAC IMA O TOME!

– Devojčice u kolicima dadilja izvodi u dvorište u kompleksu jer je mirno i bezbedno. Kosta ide u neki privatni vrtić i o njemu najviše brine baka. Čini mi se da Jovana i Željko lako podižu decu, a imaju i pomoć sa svih strana. Ovako mogu da rode i gaje još desetoro – kaže jedna neposredna dama koja je dadilja u komšiluku Joksimovića.

pevač

Foto: Instagram/jovanamac

Ono što smo još saznali na terenu je da se Željko i Jovana retko druže sa komšijama. Bližu komunikaciju imaju samo sa bodi-bilderkom Milicom

– Poznajem Željka i Jovanu i savršene su komšije – rekla je bodi-bilderka kratko.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs, Adelarda Popović)