ŽIKA ŠARENICA SE OTVORIO ZA ‘LUKS STAN’: ”Evo odakle mi sav taj novac”

sarenica

Foto: Instagram /#sarenica

Žika Šarenica pazario je za sebe i suprugu Zoranu Nedić stan u Beogradu na vodi od 60 kvadrata.

Do skupocene nekretnine je, kaže, došao radom, a njegova lepša polovina zadužena je za uređivanje ovog njihovog zajedničkog prostora.

“Stan sam kupio od rada”, kao iz topa izustio je on: “Nisam mnogo radio, ali sam se uvek trudio da dobro zarađujem. Svi su zaboravili moj transfer od pre nekoliko godina”, dodao je Šarenica napominjući da je u pitanju bio veoma dobar transfer, toliko da može da kaže i da su mu oni kupili stan.

“Tačnije, da je novac potekao odatle”, rekao je on.Žika je kao razlog kupovine ove luksuzne nekretnine navodio i veliku porodicu, a kako objašnjava, ne želi da se bavi poslovima oko uređenja pa je sve prepustio svojoj supruzi.

“Supruga uređuje stan, ne mešam se u to. Generalno je ona ta koja vodi računa o svim stvarima u domaćinstvu, te ne želim da budem taj koji će voditi brigu o tome”, iskren je voditelj.Inače, pre više od dve decenije, Nikolić je sa suprugom kupio stan u Beogradu. Pet godina kasnije uselili su se u njega, a posle desetak dana bili su izbačeni.

“Stan u Ulici Mije Kovačevića na Paliluli kupili smo 1995. od investitora ‘Invest-eksport grupe’ tako što smo mu dali stan od 26 kvadrata i doplatili 24.000 maraka. Šest godina kasnije investitor nas je uveo u posed. Posle desetak dana došli su neki ljudi iz Omladinsko-sportskog društva koji su bili partneri sa firmom za izgradnju i izbacili nas iz stana. Na sudu smo taj slučaj rešili, izgubio sam sve. Dao sam novac, koji sam posle izgubio”, ispričao je voditelj, pa dodao:

“Sve se to nekako u životu izravna. Ne želim da kukam, neke stvari ne možemo da promenimo u životu.”Inače, Žika je tokom svog života imao prilike da sarađuje sa Miodragom Ilićem Minimaksom, a ističe da je od svog tadašnjeg kolege učio čari voditeljskog posla.

“Krao sam od njega još dok sam bio u Vrnjačkoj Banji, gde sam radio emisiju. Znatno je bila prepisana od Minimaksa i njegove emisije ‘Tup tup’. Mislim, pre bih rekao da sam na taj način vežbao”, ispričao je voditelj.

 

(Dnevne.rs /Kurir.rs/ Izvor:  M.G/Blic)