ŽENE SU LUDELE ZA NJIM, a njegova bivša verenica se muvala sa Kristijanom: Ovako sada izgleda Igor Starović iz “Divljeg kestena” (FOTO)

pevač

Foto: Printscreen/youtube/Igor Starović

Tokom devedesetih godina prošlog veka grupa “Divlji kesten” je harala domaćom scenom, a pevač Igor Starović je bio miljenik žena. Nakon što se bend raspao 2002. Starović je polako padao u zaborav, i retko se pojavljuje u javnosti.

Svojevremeno su članovi sastava “Divlji kesten” pravili ludnicu na svakom koncertu..

[adsenseyu5]

Starović je iznenadio sve kada se 2013. pojavio na “Farmi”, i to ga je umalo koštalo života, i to bukvalno.

Igor je iznenada dobio napad i počeo da se guši, a kako je kasnije ispričao, život mu je spasao Edin Škorić.

NE SKIDAJU OSMEH SA LICA! Slavlje u domu Đokovića, porodica ima razlog više za sreću! (FOTO)

– Pošto se razvedrilo, okopavao sam njivu. Posle sat vremena osetio sam vrtoglavicu. Nisam obraćao pažnju na to jer sam mislio da je od umora i neispavanosti. Pošto mi je bilo gore, krenuo sam ka bunaru i bilo mi je sve teže. Jedva sam hodao. Sećam se samo da sam nekako došao do zida i čvrsto se oslonio. U tom momentu mi je moj drug Edin Škorić prišao i pomogao mi. On me je bukvalno spasao. Udarao me je i izvlačio mi jezik, sav sam se izujedao.

[adsenseyu1]

-Sve se zakomplikovalo kad sam pomodreo u licu, tad sam počeo da se gušim i polako sam gubio svest. Uvek ću mu biti zahvalan, ipak je velika hrabrost spasavati čoveka koji leži i umire – objasnio je Starović.

Njegova velika ljubav je bila balerina Jelena Milošević, s kojom je bio i veren, a nje se svi sećaju sa “Farme 6” kada se nije odvajala od Kristijana Golubovića u kojeg se “smrtno” zaljubila.

PROGOVORILA O KOLEGINICI: Dragana Mirković objasnila zbog čega se ne druži sa Cecom!

Danas, Igor ima malo drugačiji imidž.

pevač

Foto: Fejsbuk/Igor Starović

„ŠEKSPIRE ŠTA SI DOŽIVEO?“ Evo šta je Glogovac ODGOVORIO Evi Ras

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]