ŽENE OD STILA OVIH 5 STVARI NE NOSE NIKADA: To je ponižavajuće i jadno

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

One su decenijama na vrhu liste najbolje obučenih žena sveta

Francuskinje su odavno oličenje vanvremenske elegancije i sjajnog stila, stoga ne čudi da se i dalje prozivaju najbolje obučenim ženama na svetu.

1. Puš-ap grudnjak

Dok žene širom sveta žele da povećaju svoj dekolte uz pomoć grudnjaka, Francuskinje se time uglavnom ne opterećuju. Za njih su i male grudi senzualne i zato neće posegnuti za puš-ap modelom, nego će nositi klasične modele ili uopšte neće obući grudnjak.

Mali Bosanac izlazio iz prodavnice i postao PLANETARNO POPULARAN: Njegova nezgoda nasmejala MILION LJUDI! (VIDEO)

2. Štikle “neboderke”

Francuskinja nikada ne bi nosila cipele s previsokom potpeticom. Najbolje obučene žene na svetu igraju na kartu elegancije. Za sebe će odabrati cipele sa ravnim đonom poput baletanki, a kada je u pitanju obuća s visokom štiklom, ostaće verne klasičnim salonkama.

3. Istaknuto ime brenda

Francuskinje ne vole preterivanje, pa tako neće ni isticati logo modnih brendova u svojim kombinacijama. Za njih je to jadno i ponižavajuće.

cvet

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

4. Najlonke u boji kože

Za većinu modnih stručnjaka ovaj odevni komad već je dugo na lošem glasu. Iluzija golih nogu za njih je nepoželjna i smatraju da prednost moramo da damo najlonkama u drugim bojama. Francuskinje se slažu s njima.

PODIGLI GLEDANOST PA ZARADILI BONUS: Evo koliko su novca dobili Miki i Nadežda za intimni odnos pred kamerama

5. Sportska odeća i obuća u “nesportskim” prilikama

Trenerku i patike ostaviće za teretanu ili pak neku aktivnost na otvorenom. U trenerci sigurno neće obavljati svakodnevne obaveze ili je obući za bilo kakvu priliku koja nije usko vezana za sportske aktivnosti.

(Dnevne.rs/Izvor: Besno pile.rs)