ZBOG NJEGA JE PALA U DEPRESIJU: Bila je najlepša žena Jugoslavije, a onda ju je suprug JAVNO PREVARIO SA PEVAČICOM, život joj je tada postao pakao! (FOTO)

pevacica

Foto: Youtube

Lepota nekada ume da bude i blagoslov, ali i prokletstvo. Ovo je na svojoj koži osetila nekadašnja prelepa Mis Jugoslavije – Suzana Žunić.

Suzana je 1988. godine proglašena za tada najlepšu ženu u Jugoslaviji. S ovom laskavom titulom bila su joj otvorena sva vrata.

Međutim, njen život se nije odvijao baš onako kako je želela. Osvojivši ovu prestižnu lentu, ona je dospela u središte interesovanja javnosti, a time je svakako postala i tiha patnja mnogim muškarcima.

Onaj koji je želeo po svaku cenu da je osvoji je perspektivni hrvatski fudbaler Igor Štimac koji je, samo godinu dana pre nego što je Suzana proglašena za Mis Jugoslavije, doneo zlato na Svetskom prvenstvu u Čileu.

Kako su oboje bili pozivani na najznačajnije prijeme u zemlji, kao ponos nacije, nije prošlo mnogo vremena pre nego što su se sreli i otpočeli romansu o kojoj se nadugo i naširoko pisalo u medijima.

Brak koji je usledio ubrzo zatim i trajao narednih 19 godina mnogima je delovao kao ideal sreće. Imali su sve: uspeh, lepotu, popularnost, poštovanje u društvu.

suzana

Foto: facebook