ZBOG LUKASA IMAM MNOGO PROBLEMA: Otac Acine devojke RAZOČARAN u njen izbor!

devojka

Foto: printscreen/instagram

Folk zvezda Aca Lukas i dalje se ponaša kao pravi mali zaljubljeni tinejdžer. Upkos tome što je njegova devojka Branislava Pašajlija i dalje u braku, te da se ni on nije razveo od supruge Sonje, čini se da njima to uopšte ne smeta, pa tako propagiraju poligamiju gde god da stignu.

Iako njima dvoma to ne predstavlja problem, najveći haos nastao je u kući roditelja Lukasove devojke koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da im se ćerka ponaša toliko slobodno.

REKAO ISTINU, SVIĐALO SE NEKOME ILI NE: Kusturica prokomentarisao u SVOM STILU Jokićevu odluku o neigranju za reprezentaciju Srbije

Kako bismo proverili šta se dešava u Loznici odakle je Branislava, posetili smo dom njenih roditelja.

– Imam dovoljno problema i bez novinara. Svašta se ovih dana pisalo, a mi to ne želimo da komentarišemo. Ja sam kulturan i dobar čovek, ali vas molim da idete odavde i da više ne dolazite.

[adsenseyu1]

-Nemojte da šaljete druge ljude, glupo bi bilo da pravimo probleme – rekao nam je otac Branislave Pašajlije, koji je bio vidno iznerviran činjenicom da se javnost toliko interesuje za život njegove ćerke i njihovu porodicu.

Kako “Blic” saznaje, u porodici Gavrić nastao je pravi haos kada je Branislava došla kod roditelja, ostavila sina kog ima iz braka sa Željkom Pašajlijom i otišla za Beograd kod novog dečka, folkera Ace Lukasa.

Foto: Instagram

– Oni ne mogu da se pomire sa činjenicom da se njihova ćerka tako ponaša. Njeni roditelji su jako dobri i pošteni ljudi. Izuzetno su patrijarhalni i sve ovo što im se dešava je veliki šok. Najteže im pada što komšiluk ispira usta sa njima zbog ćerke. Ne podržavaju njenu vezu sa Lukasom i smatraju da je napravila veliku grešku što je ostavila Željka – tvrdi izvor blizak Branislavi za “Blic”.

Podsećanja radi, Lukas se razveo od supruge Sonje Vuksanović tako što je to objavio na društvenim mrežama. Samo dan nakon toga Lukas je na Zlatiboru prošetao svoju novu devojku Branislavu Pašajliju.

OSVETA UŽIČANINA: Došao u sud sa KESAMA PUNIM PARA, svi su se samo uhvatili za glavu

Volim Branislavu

Aca Lukas je nekoliko dana ćutao o svojoj vezi sa novom devojkom, a onda je odlučio da progovori.

– Branisalvu poznajem veoma kratko, tek mesec dana, ali dovoljno da shvatim da sam u nju ludo zaljubljen. Njoj je u braku već duže vreme isto kao što je i meni bilo, tako da niko nikog nije prevario. Ona je podnela papire za razvod, ali ne zbog mene, već zato što nije bila srećna u tom braku. Volim je i spreman sam da sa njom dočekam budućnost. Ona je moj anđeo – rekao je Lukas.

 

(Dnevne.rs/Izvor:Danijel Rakočević,Blic.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]