ZBOG LEKOVA: Nekad seks bomba, danas neprepoznatljiva! (FOTO)

glumica

Foto: Profimedia

Njen grub glas i savršene crte lica omugućili su joj da vrlo brzo postane upamćena i omiljena među zvezdama filmskog platna

Slavna glumica Ketrin Tarner19. juna ove godine ušla je usedmu deceniju svog života, tačnije proslavila je 61. rođendan.

Njen grub glas i savršene crte lica omugućili su joj da vrlo brzo postane upamćena i omiljena među zvezdama filmskog platna.

Možda i najpoznatija postala je zahvaljujući ulogama u filmovima “Dragulj sa Nila” i “Rat Rouzovih“, a uloga Meti Voker u filmu “Telesne strasti” istakla je njen do tada neviđeni seksepil.

[adsenseyu1]

Nakon pomenute uloge, magazin Empire uvrtio je među 100 najseksepilinijih filmskih glumica.

Rakošne lepote, glumica je postepeno krala pažnju javnosti i dobijala uloge u filmovima.

Međutim, život joj se naglo promenio 1992. godine, kada joj je dijagnostifikovanreumatoidni artritis. Od tad je krenula sa lekovima i terapijom, koji su joj doslovce transformisali lice. Inače, reumatoidni artritis je hronična upala zglobova, koja je vrlo bolna i dovodi do otečenosti.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Većinu vremena bila je natečena i naduvena upravo zbog lekova, ali su mnogi mislili da je za njen izgled krivac alkohol. Tačno je da je pila po koju čašicu votke kako bi olakšala bolove u nogama koji su bili neizdrživi.

[adsenseyu1]

Kada je shvatila da joj je konzumiranje alkohola prešlo u naviku, Ketrin se okrenula vežbanju i terapiji. Kako je i sama u par navrata istakla, pilates joj je omiljena vrsta fizičke aktivnosti.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Dakle, razlog zašto je Ketrin brzo ostarila i deformisala se možemo da pripišemo bolesti koja ju je decenijama mučila.

Ona se i danas ne predaje, a osim glume aktivno se bavi i politikom, aktivizmom i humanitarnim radom.

Jedna od njenih najinteresantnijih izjava je sledeća: “Kada se stvarno osećamdobro u svojoj koži, i kad uđem u sobu punu muškaraca, onaj koji me ne odmeri od glave do pete, taj je gej”.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

(Stil)