ZAVELA GA KAO KLINCA: Evo ko je žena Zlatana Ibrahimovića, 11 GODINA STARIJA od njega i izgleda FAMOZNO (FOTO)

fudbaler

Foto: Tanjug /AP

Zlatan Ibrahimović, jedan od najboljih fudbalera druge decenije 21. veka, polako privodi karijeru kraju, ali i dalje briljira. No, da li znate ko mu je žena?

Helena Seger je imala 32-godine kada je svojom zanosnom pojavom “zaludela pamet” tada 21-godišnjeg napadača.

Glumica, promoterka, model…

Kao 13-godišnjakkinja, igrala je u švedskom filmu “Gul & Bia”, ali se potom posvetila studiranju, usput radivši i kao promoterka, potom i foto-model.

Zahvaljujući sjajnom izgledu, dobila je priliku da radi i za neka poznata dizajnerska imena.

Počeli da žive zajedno – odmah

Nije dugo prošlo otkako su Zlatan i Helena počeli da se zabavljaju, a počeli su da žive zajedno. Kako ističe, najlepše joj je bilo u Italiji, dok je Ibrahimović tamo igra.

Naslednici

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger imaju dva dečaka.

Prvog su dobili 2006. i dali mu ime Maksimilijan, a 2008. je na svet došao i drugi sin, Vinsent.

Teretana

Kada nije sa svojim muškim triom, Helena Sager voli da provodi vreme u teretani, čemu i može da zahvali na sjajnoj figuri (25. avgusta 2018. je napunila 48 godina).

Zaključavanje

A kada jeste sa “svojim muškarcima” – desi se da Helena Sager njih lepo zaključa u sobu. Kako je Zlatan to pojasnio “Vidi nas da igramo igrice, onda shvati da nema šta tu da traži, izađe – i zaključa nas. Ni ne primetimo, nego tek nekoliko sati kasnije čujemo da otključava i uz osmeh kaže ‘Vi niste baš svoji’.

Ljubav

Može Zlatan da bude na terenu kontroverzan, izjavama još više, ali kada se radi o porodici – za njega su Helena i deca najvažniji na planeti i to se ne skriva ni da kaže, ni da pokaže.

(Dnevne.rs /Izvor:  B. O., sport.blic)