ZAVEDITE GA: Ovih 7 stvari čine ženu privlačnijom muškom polu

pogled
U jednom časopisu socijalne psihologije, ukazano je na direktnu vezu između crvene boje i efekta koji ostavlja na muškarca. Crveni ruž, crvena haljina ili veš, pun su pogodak

Koliko se trude da budu lepe, negovane i privku pažnju muškog pola, podjednako toliko žene, htele to da priznaju ili ne, očajnički žele da saznaju šta je to što muškarci smatraju privlačnim.

[adsenseyu4]

Jedno australijsko istraživanje došlo je do sedam vrlo interesantnih osobina koje se muškarcima sviđaju kod ženskog pola, prenosi byrdie.com.

1. Pomenuta studija je pokazala da muškarci vole lep osmeh kod žene. Privlačni su im blistavo beli zubi. Dakle, higijena usana i zuba im je među najbitnijim stvarima.

2. U jednom časopisu socijalne psihologije, ukazano je na direktnu vezu između crvene boje i efekta koji ostavlja na muškarca. Crveni ruž, crvena haljina ili veš, pun su pogodak!

3. Iako su za sada mršavije devojke ideal ženske građe na modnim pistama, istraživanje sprovedeno na Novom Zelandu pokazalo je da muškarci vole kada su proporcije obima struka i kukova bliže razmeri 7:10, nego 9:10.

4. Istraživanje je pokazalo da muškarci vole više ženske glasove, za razliku od onih dubljih. Što naravno ne znači da svoj “bejbi glas” treba da koristite u javnosti.

5. Plavuše možda deluju zabavnije, ali da li su one zaista atraktivnije muškarcima? Jedno istraživanje iz 2008. godine pokazalo je da su brinete bile muški favorit, kao i da dužina kose ne igra posebnu ulogu.

6. Jedno istraživanje iz časopisa eksperimentalne psihologije pokazalo je da muškarci, nasuprot uvreženom ženskom mišljenju, vole kada devojka na sebi ima što manje šminke.

7. Duge ženstvene ruke još jedna su atribut koji se muškarcima sviđa kod žena.

(Stil)

[adsenseyu1]

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Claude
  2. greg

Comments are closed.