Zarobi mu srce: Ponašaj se ovako i zvaće te 100 puta dnevno!

ruze

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Kada ste na samom početku veze dosta je teško zadržati početni utisak i naterati drugu stranu da sa zanosom i dalje iščekuje vaše susrete i nastavi vas zvati. Pokušajte slediti sledeća uputstva kako bi vam to pošlo za rukom.

Budite zauzeti

Možda ste ovo čuli već bezbroj puta, ali stvarno je delotvorno. Početak veze je idealan trenutak za početak bavljenja i drugim aktivnostima koje ste oduvek hteli, a nekako niste pronalazili vremena.

Ništa neće lakše oterati partnera kao stalna dostupnost. Zbog toga spomenite kako nedeljom volontirate, ponedeljkom idete na kurs stranog jezika, a petkom obavezno izlazite sa drugaricama… Ali ipak njega ćete ugurati negde u raspored

Obucite se izazovno

Iako izgleda poput saveta za tinejdžere, uvek pali. Naglasite dekolte, neka vam stomak suptilno viri ispod majice, bilo šta, što će ga navesti da mašta o vama do sledećeg sastanka.

Poljubac

Iznenadite ga poljupcem za laku noć. To vam garantuje da će nakon izlaska sanjati vas celu noć.

Miris

Sa mirisom umereno, ali ga nikako ne zaboravite naneti. Prema nekim naučnim teorijama zaljubljujemo se u osobu čiji nas miris privlači.

Otkriće dr. Jeremy Maoa – ZBOGOM ZUBNIM PROTEZAMA: Evo kako da vam ,uz pomoć matičnih ćelija, za samo 9 nedelja izrastu NOVI ZUBI!? (INFO)

Zbog toga sa parfemom ne preterujte jer ćete izgledati suviše veštački. Ali ipak ga imajte dovoljno da mu se uvuče u nozdrve.

Budite “muško”

Umesto da čekate da on pozove vas i predloži klasični večera – bioskop izlazak, pozovite vi njega, predložite nešto drugačije.

Npr. noć salse u lokalnom klubu, na kolače u fantastičnu malu poslastičarnicu u predgrađu, ili humanitarni koncert.

Neka se iznenadi vašom kreativnosti. Uostalom neobičan izlazak biće zabavniji i za vas.

Zapamtiće da se super proveo, ali i da ste vi bili inicijator te dobre zabave.

Zadovoljite mu ego

Razlozi su očiti. Komplimentujte mu izgled, odeću, način hodanja, kontakt očima, glas, izbor reči. Sve hvalite. Neka izgleda kao da vas je potpuno očarao. Naravno da će hteti naći se ponovno sa osobom u čijem se društvu oseća tako dobro.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ostanite u vezi

Zaboravite na igrice tipa mene je teško dobiti ili muškarac treba napraviti prvi korak. Slobodno mu se javite, posebno ako ste završili izlazak u prijatnoj atmosferi. Ne treba vam poseban razlog, nazovite ga samo zato što ste ga se setili ili pošaljite e-mail.

Ali ipak pazite da ne preterate. Bombardovanje SMS porukama i mailovima prouzrokovaće suprotan učinak. Budite cool, ali ipak se potrudite i dajte mu do znanja kako želite nastaviti komunikaciju sa njim, piše covermagazin.com

(Dnevne.rs /Izvor: besnopile.rs)