Žario je i palio Srbijom sa hitom “Tebi moja mazo”, a danas se Srđan Milošević ugojio, peva kosovske pesme i izgleda ovako! (VIDEO)

pevac

Foto: Jutjub

Folk pevač Srđan Milošević, poznatiji pod umetničkim imenom Srđan M, žario je i palio estradnom scenom krajem devedesetih i početkom ovog veka, a onda se povukao iz javnog života.

Iako se povukao sa estrade, Srđan nije batalio muziku, već od tada, pa sve do danas, vredno nastupa sa svoji bendom širom regiona i Evrope.

Pored toga što puni klubove, Srđana M često angažuju na privatnim proslavama, a jedan je od retkih pevača koji rado peva našim ljudima na Kosovu.

O tome svedoči i video zapis sa jednog veselja u mestu Leposavić nastao krajem 2014. godine. Ovo je redak svežiji snimak na kojem možete videti kako ovaj nekada veoma popualrni pevač izgleda danas.

Očigledno je da Srđan uspešno vodi borbu sa godinama, te se nije mnogo promenio – možda ima koju kilu viška ali i dalje je zgodan i markantan muškarac, baš kao na vrhuncu svoje karijere kada su mnoge žene širom naše zemlje i Balkana uzdisale za njim.

Iako se nalalazi u medijskoj ilegali talentovani Crnogorac pristao je pre nekoliko godina da uradi intervju za jednu crnogorsku televiziju. U toj emisiji govorio je o svojim počecima i o periodu kada je bio jedan od najpopularnijih izvođača kako u Srbiji, tako i Crnoj Gori.

Kliknite na video snimak i pogledajte kako Srđan izgleda danas i koliko se promenio od 2000. godine kada je izdao album prvenac i na njemu svoj najveći hit “Tebi moja mazo”, bez kojeg nijedna žurka ne prolazi ni danas.

Zanimljiv podatak je taj da je ovu numeru Srđanu komponovao pokojni pevač Rođa Raičević.

(Dnevne.rs /pravda/Izvor: puls)