ZAIGRALI IGRU ISTINE U JUTARNJEM! Otkrili ko je bio na nudističkoj plaži, a onda je Jovana ispričala šta joj se pre dva dana desilo u Sloveniji i to sa konobarom iz Srbije?! (VIDEO)

jutarnji

Foto: Printscreen/TV Prva

BEOGRAD – Televizijski gledaoci mogli su jutros da vide i čuju “sve i svašta” o voditeljima koje gledaju u jutarnjem programu.

Da li su ikada bili na nudističkoj plaži, nešto ukrali u samoposluzi kao klinci i da li pevaju na četku kad ih niko ne vidi, otkrili su gledaocima Jovana Joksimović, Maja Nikolić, Dejan Pantelić i Nataša Miljković.

Jovana je u programu uživo otkrila da voli da peva iako ne ume, a na pitanje Maje šta na sve to kaže Željko odgovorila je: “Muž mi kaže da sam mecosopran”.

Nataša je na pitanje kasirke da li je ona Nataša odgovorila da je ona mnogo lepša.

Maja je priznala da sa svojim devojčicama uživa da peva Abu, a Deki je priznao da je išao na nudističku plažu ali i da su ga sa nje izbacili.

FOTO: PRINTSCREEN/TV PRVA

Voditelji su u rukama držali table sa odgovorima “da” i “ne”, a evo šta je Jovana ispričala!

– Znate šta mi se desilo pre dva dana u Sloveniji? Konobar u jednom restoranu je prepoznao Željka, a prilazi meni i kaže mi: “Ja vas znam od negde. Sigurno, ma sa televizije vas znam 100odsto “. Ja sam samo klimnula glavom i vraća se on posle izvesnog vremena i kaže: “Znam! Vi ste Jelena Tomašević” – rekla je Jovana i nasmejala sve u studiju.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: TV Prva)