ZABOLEĆE VAS GLAVA OD CIFRE: Ceca peva za Novu godinu u Crnoj Gori!

Foto: Printscreen/instagram/craznatovic_official

Rezervacija za doček Nove godine uveliko su počele jer su mnoge naše pevačice već zakazale nastupe. Svetlana Ceca Ražnatović ove godine je dobila mnogo ponuda, a kako saznaje “Alo”, posle dužeg razmišljanja, odlučila je da najluđu noć dočeka sa crnogorskom publikom. Prošle godine je pevala u Banjaluci, a 2019. godinu će dočekati u Crnoj Gori, i to u Petrovcu, u luksuznom hotelu “Palas”.

Kako saznaje “Alo”, Ceca je za taj angažman dobila 100. 000 evra!

– Ceca se najpre dvoumila da li da prihvati tu ponudu, jer iako su joj nudili veliku sumu novca, pevačici to nije najbitnije, već joj je važno da se oseća lepo sa publikom. Posle dužeg razmišljanja i konsultovanja sa svojim timom, prihvatila je ponudu.

ESTRADA U NEVERICI: Nećete verovati koliko STOTINA HILJADA EVRA duguje zelenašima (INFO)

-Tako će folk diva najluđu noć provesti sa crnogorskom publikom u popularnom hotelu “Palas” u Petrovcu i za taj nastup će dobiti 100.000 evra, – kaže izvor blizak Ceci, i dodaje da je pevačica veoma zadovoljna što će posebnu noć dočekati u Crnoj Gori.

– Ceca obožava da nastupa na Crnogorskom primorju i svaki put kada je tamo nastupala, odlično se provela. Publika je obožava i ona to oseća, zato se baš za njih i odlučila. Pošto je Ceca veliki profesionalac i svaki nastup koji ugovori dugo sprema, njen tim je već počeo sa pripremama. Ona se veoma raduje što će ponovo zapevati u Crnoj Gori i svojoj publici obećava spektakularan nastup.

KRISTINA IZ PROKUPLJA PODVODILA MALOLETNICU: Pred organima gonjenja opravdanje joj je bizarno!

Ceca će najverovatnije doći nekoliko dana ranije kako bi se malo odmorila, jer posle dočeka neće moći da se zadržava na Crnogorskom primorju. Naime, već za 4. januar, ima zakazan nastup u Kankunu u Meksiku.

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Alo)