VREDI PROBATI: Čuveni čistač krvi, smesa od dva sastojka skida masnoće! (RECEPT)

gvožđe

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ukoliko imate nalaze koji ukazuju na ovo oboljenje, toplo preporučujemo ovaj lek, jer našim najbližim je pomogao

Zbog brzog načina života, loše ishrane i nedostatka fizičke aktivnosti povišena masnoća u krvi je bolest sadašnjice.

Nekada se kod povišenih masnoća mogu primetiti naslage masnog tkiva žute boje u obliku pločica ili čvorića na gornjim očnim kapcima ili nekim drugim delovima tela, nažalost u početku oboljena obično nema drugih simptoma.

Napredovanjem bolesti, dolazi do zadebljanja zidova krvnih sudova, ateroskleroze, kojoj doprinose i drugi riziko faktori (pušenje, alkoholizam, nikotin), a sve to nažalost rezultuje najčešće cerebrovaskularnim oboljenima koji su vodeći uzrok smrti kako u svetu, tako i kod nas.

BALKONSKO CVEĆE KOJE SVIMA USPEVA: Od proleća do jeseni cveta i ne smeta mu ništa

Jedini način dijagnostifikovanja oboljenja jeste putem laboratorijskih analiza. Ukoliko imate nalaze koji ukazuju na ovo oboljenje, toplo preporučujemo ovaj lek, jer našim najbližim je pomogao.

Sastojci: smokve i domaće jabukovo sirće

Priprema:

Lek pravite uveče, da biste ga pili ujutro. Uzmite tri suve smokve, i dobro ih izbockajte čačkalicom za zube sa svih strana, a potom ih ubacite u staklenu posudu u koju ste stavili 2 dcl domaćeg jabukovog sirćeta.

Ako ste ih pokiselili uveče u 20h, pojedete ih ujutro u 8h. Ostatak sirćeta nemojte da bacate nego u to isto sirće narednu noć ponovo pokiselite 3 smokve pripremljene na isti način.

Ta 2 dcl sirćeta koristite 7 dana, većina bude upijena od strane smokvi koje se kisele. Osmi dan uzmete nova 2 dcl sirćeta, i postupak ponavljate još jednu sedmicu.

Dakle, kura lečenja traje 14 dana. Uz ovaj recept pridržavajte se zdravog načina ishrane, i povečajte fizičku aktivnost. Nakon pola meseca od ispijene kure, ponovite nalaze i uverite se u efikasnost leka.

(dnevni.rs)

1 Comment on "VREDI PROBATI: Čuveni čistač krvi, smesa od dva sastojka skida masnoće! (RECEPT)"

  1. Nedavno sprovedena klinička ispitivanja na ljudima su dokazala da je redovno uzimanje Arctic Sea značajno za snižavanje holesterola i triglicerida u krvi, pri čemu pozitivno utiče i na odnos HLD/LDL (dobrog i lošeg holesterola) ,a izuzetno može da pomogne i onim osobama koji imaju problema sa kamenjem i peskom jer se redovnim korisćenjem tope i izbacuju prirodnim putem.

Comments are closed.