VRATILA SE U RODNO SELO DA GAJI JAGODE: Marija Petronijević povukla se iz JAVNOG ŽIVOTA, a sad je pala u OČAJ!

selo

Foto: Printscreen/instagram

Glumica Marija Petronijević pre osam godina odlučila je da se iz Beograda vrati u rodno selo Visibabe pored Požege, gde je počela da se bavi poljoprivredom.

Marija se u rodni kraj vratila se prvenstveno kako bi bila bliže svojoj porodici, a onda je odlučila da se posveti privatnom biznisu i od pre nekoliko meseci vredno radi na plantaži jagoda koju je zasadila.

Međutim, u maju ove godine jako nevreme uništilo joj je 25 tona jagoda, zbog čega je Marija bila očajna.

– Plače mi se sada, ne znam šta drugo. Šteta je izuzetno velika, uništeno mi je 25 tona jagoda. Najavljivana je oluja u mom kraju, ali nisam bila svesna da će biti tolikih razmera i da će se ovo desiti. Grad je bio jak, a veliki napor je uložen da jagoda bude savršena. Ne znam šta će biti dalje, mora da prođe neko vreme pa da vidimo. Ovo je prva godina da sam počela sa uzgajanjem i mnogo mi je teško što se ovo desilo” rekla je glumica.

TRAŽIMO DEVOJČICU IZ PRIČE KOJA JE RASPLAKALA SRBIJU! Ako je znate, javite se! Pogledajte šta kaže autor tvita koji je raznežio sve! (INFO)

U žiži javnosti svojevremeno je bila zbog veze sa rukometašem Vladom Mandićem, a nakon toga nije želela da govori o emotivnom životu za medije.

Pored posla kojim se bavi u rodnom selu, Marija često dolazi u Beograd, ali se retko pojavljuje na javnim događajima

         

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)