VRATILA SE POSLU NA VELIKA VRATA: Pevačica Tanja Savić otkrila detalj iz PRIVATNOG ŽIVOTA, ovo sve menja! (INFO)

savic

Foto: Instagram /tanja_savic_private

Pevačica Tanja Savić nastupila je posle nekoliko meseci na poznatom prestoničkom splavu „River“, a osim što se novim pesmama vratila poslu na velika vrata, pevačica je otkrila i jedan detalj iz privatnog života.

– Radni vikendi u Beogradu su mi otkada sam počela muzičku karijeru nekako najdraži i uvek se radujem kada sam u našoj prestonici. Jednostavno je atmosfera uvek odlična i ljudi me dočekaju raspoloženi i spremni za dobru žurku.

Poseban je osećaj pevati ovde i koliko god na drugim mestima bilo odlično, Beograd ima svoju magiju i to je nešto što ne može da se opiše, već se kroz pevanje i energiju doživi – kaže Tanja i dodaje da joj je olakšanje to što sinove više ne mora da vodi sa sobom na radna putovanja.

– Moram da priznam da mi je mnogo lakše da se odvojim od dece sada kada su malo porasli i kada na neki način razumeju posao kojim se bavim.

Stariji sin Maksim ima osam godina, a mlađi Đorđe šest. Ranije sam ih kada god sam putovala i imala radne nedelje vodila sa sobom jer mi je bilo žao da ih ostavim. Sada već mogu bez mene i po nekoliko dana, razumeju da je mamin posao takav i da ću brzo doći kući. Sada sam mirnija kada otputujem – priča pevačica i ističe da joj je obrazovanje dece na prvom mestu.

NEVEROVATNA PRAVILA NA OBRENOVAČKOM GROBLJU: „Otišao sam da zapalim majci sveću, ali nisu hteli da me puste jer sam invalid“

– Obrazovanje mojih sinova na prvom mi je mestu i u stanju sam da se odreknem svega kako bi oni imali završene fakultete i bili svoji ljudi. Odlučili smo da ih upišemo u internacionalnu školu kako bi im bilo lakše i u slučaju da ostanemo u Australiji i ako se vratimo u domovinu …

– Obrazovanje mojih sinova na prvom mi je mestu i u stanju sam da se odreknem svega kako bi oni imali završene fakultete i bili svoji ljudi. Odlučili smo da ih upišemo u internacionalnu školu kako bi im bilo lakše i u slučaju da ostanemo u Australiji i ako se vratimo u domovinu – kaže Tanja za „Alo!“.

(Dnevne.rs /Izvor: Olivera Konatar, Alo.rs)