VRATILA SE MAMI: Ćerka Suzane Mančić razvela se od 20 godina starijeg bogatog AMERIČKOG BIZNISMENA posle deset meseci braka!

ćerka

Foto: Pritnscreen Instagram

Teodora Kunić, ćerka Suzane Mančić, razvela se od bogatog Amerikanca za kojeg se u tajnosti udala u martu prošle godine, saznaje Kurir.

Razlog za krah bračne zajednice, navodi naš izvor, jesu nepremostive razlike u karakteru između njih dvoje i sve češće nesuglasice koje su imali u poslednjih šest meseci. Ovu odluku Suzanina naslednica donela je pre tri meseca i odmah je to saopštila majci.

– Suzani je bilo krivo kada je od ćerke čula za razvod, ali se, naravno, nije protivila tome. Donekle, ona je bila i svesna da će brak između njih dvoje teško opstati, jer je taj čovek 20 godina stariji od Teodore. Suzanina ćerka će najverovatnije ostati u Americi, nema nameru da se vraća u Srbiju – rekao je naš izvor, blizak voditeljki.

OSTROŠKI MONAH ARSENIJE JOVANOVIĆ: Problem u porodici nastaje kada žena izgubi ove dve osobine!

Kada smo pozvali Mančićevu za komentar, ona nije želela ni da sasluša naše pitanje.
– Nemam vremena, zdravo – poručila nam je ona.

Podsetimo, Teodora i njen sad već bivši suprug venčali su se pre deset meseci u Las Vegasu. Za njihovu intimnu ceremoniju nije znala čak ni Suzana, koja se nakon nekoliko dana oglasila i potvrdila srećne vesti.

VERNICI SUTRA SLAVE BOGOJAVLJENJE: Ako ispoštujete OVE OBIČAJE, čeka vas godina puna sreće i ljubavi

– Eto, udala se moja Teodora u Las Vegasu. Niko nije znao. Sada sam zvanično tašta – rekla nam je tada Mančićeva.

(Dnevne.rs/Izvor: Ivan Ercegovčević, Telegraf.rs)