VRANJEŠU PUKO FILM! Fudbaler podneo krivičnu prijavu protiv JK, traži milione i poručuje: Platićeš mi za sve…

fudbaler

Foto: Printscreen/youtube/instagram

Ognjen Vranješ rešio je da se s Jelenom Karleušom obračuna na sudu i protiv nje podneo dve tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti!

Fudbaler je u privatnoj krivičnoj tužbi podnetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pevačica 14. januara uvredila preko društvene mreže Fejsbuk tako što je objavila javno saopštenje upućeno svim medijima u kojem je navela:

Ti crve bolesni

– Ti crve mali, nećeš fudbal zaigrati više nikad nigde, ni u klubu, niti za reprezentaciju! U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašističko rasističko go*no! Ti crve bolesni, možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš – ne možeš mi ugroziti brak, ni porodicu, a tako si silno, crve, to želeo!

BIO JE BOEM MEĐU SPORTISTIMA I GENIJE: Njegov tragičan kraj u 27. godini potresao je sve od Vardara do Triglava

-Žalim tvoju ženu i tvoje dete! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se, crve! Brzo! Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem s tobom – džabe ti je. Smeju ti se sve pevačice, a ima ih mnogo, koje opsedaš porukama i slikama! Paćeniku! Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Jer će te je*ati prvi muškarac koji naleti na tebe! Je*aće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu, onako kako to nijedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Je*em li ti zlo seme devijantno! Ti si završio svoje – piše u saopštenju JK.

FOTO: PRINTSCREEN

Pored toga, istom sudu Vranješ je podneo i tužbu za naknadu nematerijalne štete, a vrednost spora je dva miliona dinara. Kao dokaz, fudbaler je naveo isti razlog, odnosno uvrede koje je ona objavila.

Takođe, Ognjen je podneo i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, odeljenju za visokotehnološki kriminal, protiv JK zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakona.

Kao dokaz, u prijavi je naveden identičan Jelenin citat koji sadrži sporne uvrede na njegov račun, a tužilaštvo će naknadno odlučiti da li će protiv pevačice pokrenuti postupak.

Vranješovi advokati obrazložili su zbog čega se on odlučio na ovaj potez.

FOTO: KURIR

Prinuđen na tužbu

– Javnosti je poznato da je u prethodnom periodu naš klijent Ognjen Vranješ doživeo niz uvreda i pretnji od Jelene Karleuše. Iz tog razloga, bili smo prinuđeni da podnesemo tužbu za naknadu nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda, krivičnu prijavu zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakonika, kao i privatnu krivičnu tužbu zbog krivičnog dela uvrede iz člana 170, stav 2 u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika.

VOZAČ PARKIRAO AUTO NA DVA PARKING MESTA: Neko je odlučio da mu ostavi poruku i “mali poklon” na vozilu (FOTO)

-Zahvaljujemo svim medijima koji su objektivno i nepristrasno izveštavali u prethodnom periodu, kao i širokoj javnosti na podršci našem klijentu Ognjenu Vranješu. Punomoćnici, advokat Milica Jaćimovski i advokat Branislav Bogdanović – piše u saopštenju.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)