VODITELJKI DEČKA RAZNELI U DŽIPU, ONA ČUDOM PREŽIVELA: Malo poznati detalji iz života Bojane Ristivojević

voditeljka

Foto: printscreen/youtube

Stravična eksplozija koja je odjeknula Šapcom u oktobru 2009. godine na mestu je ubila Dušana Rosića (37), lokalnog žestokog momka, ali malo ko zna da je tada za dlaku izbegla smrt atraktivna voditeljka rijalitija „Parovi“ Bojana Ristivojević!

na je sedela pored Rosića, na suvozačkom mestu džipa, koji je skoro potpuno uništen u eksploziji, a Bojana je prošla skoro bez povreda.

NA LETOVANJE U CRNU GORU SA PASOŠEM ILI LIČNOM KARTOM: Evo šta je potrebno odraslima, a šta deci za prelazak granice (INFO)

Nije mu bilo spasa

– Začula se strašna eksplozija. Kada sam se okrenuo, video sam da je odleteo u vazduh crniterenac u trenutku kada je prelazio preko ležećeg policajca. Leva vrata su bila skroz otkinuta i kroz njih je ispao vozač, koji je ležao na ulici. Vozilo je bilo potpuno uništeno sa te strane sa koje sam ja gledao. Od siline eksplozije popucala su stakla na prozorima zgrada u ulici Vlade Jovanovića. Svi su mislili da su svi u kolima izginuli, da niko nije mogao da preživi takvu eksploziju. A onda su iz džipa izukli devojku. Bila je ugruvana i ogrebana, ali živa i zrada – ispričao je nakon eksplozije jedan očevidac događaja.

[adsenseyu4]

Bojanu i Rosića s kojim se zabavljala, iz Džipa su izvukli njegovi prijatelji s kojima su neposredno pre toga sedeli u kafiću.

Ona je bila vidno potresena, a Rosiću nije bilo spasa. Prebačen je u šabačku bolnicu, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Voditeljka je tada imala mnogo sreće jer su napadači postavili veću količinu eksploziva ispod Rosićevog sedišta.

https://www.dnevne.rs/zanimljivosti/roditelji-misle-da-su-stara-srpska-muslimanska-imena-koja-deca-u-srbiji-masovno-dobijaju

– Eksplozija je bila usmerena ka vizaču, tako da je Ristivojevićeva prošla bez posledica. Leva strana vozila bila je potpuno uništena, a desna skoro netaknuta. Opel se posle eksplozije kretao još nekoliko metara, a onda je udario u drvo i metalni stub i zaustavio se. Od siline eksplozije ranjen je prolaznik Radivoj Jovičić, stomatolog koji je zatvarao svoju ordinaciju – ispričali su tada izvori iz policije koji su bili upućeni u istragu.

Gradio po Srbiji

Ubijeni Rosić je važio za „žestokog momka“ sa dobrim vezama. Bio je preduzimač, a gradioje po Beogradu, Šapcu i Crnoj Gori. Na njega je već bio pokušavan atentat, ali je preživeo, mada mu je trebalo dosta vremena da se oporavi. Navodno je putovao u Rusiju, gde je više puta operisan, a kobnog dana je proslavljao što je napokon „odbacio štake“.

VELIKI NEDELjNI HOROSKOP za period od 18. do 25. juna 2017. godine (POSAO, ZDRAVLjE, LjUBAV)

Bojana nije želela da komentariše događaj iz 2009. godine.

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/izvor:telegraf.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]