VODITELJKA MAJA NIKOLIĆ: Odlazim zbog privatnih razloga, rastajem se s Prvom kao prijatelj!

voditeljka

Foto: printscreen/instagram

Prva televizija i voditeljka Maja Nikolić postigli su dogovor o sporazumnom razlazu.

Ovo je poslednja nedelja u kojoj gledamo popularnu voditeljku u studiju popodnevne emisije “150 minuta” nakon čega će se Maja oprostiti od gledalaca.

Bez obzira na dugogodišnji rad na RTS koji je obeležio početak rada harizmatične voditeljke, Maja se brzo uklopila u tim Prve kojem se priključila 2016. godine i postala jedno od zaštitnih TV lica naše kompanije. Vrednujući izuzetan doprinos kvalitetu rada televizije i vrhunsku profesionalnost, menadžment je imao razumevanja za razloge privatne i poslovne prirode svoje voditeljke i poželeo Nikolićki mnogo uspeha u daljim planovima.

MESIJEV DVOJNIK ODVODIO ŽENE U KREVET NA PREVARU: Sada je u velikim problemima! (VIDEO)

„Iako je za publiku možda ovo iznenađenje, o ovoj temi sam već neko vreme razgovarala sa mojim timom i menadžementom televizije. Odluka nije bila nije ni malo laka jer radim sa vrhunskim profesionalcima, možda najboljim timom do sada. ”

Foto: Printscreen

“Ovde je mnogo mojih kolega sa kojima sam započela karijeru, a u međuvremenu sam na Prvoj upoznala još mnogo divnih, talentovanih ljudi. Ne postoji nikakav loš razlog ili nezadovljstvo, donela sam odluku nakon mnogo razmišljanja, iz privatnih razloga. Razgovarali smo mnogo, menadžment je pokazao razumevanje i sigurno znam da se rastajemo u najlepšem prijateljskom tonu. Znam da ću ovde uvek imati prijatelje“, kaže voditeljka.

Nakon poziva Kurira oglasio se i mendažment Prve.

STIŽU TVRDNJE SA MAŠINSKOG FAKULTETA: Evo ko utiče na vremenske nepogode u Srbiji

„Maja Nikolić postala je deo tima naše televizije u februaru 2016. godine kada je počela da vodi zabavno-informativnu emisiju “150 minuta”. Bila nam je čast da sarađujemo sa jednom od najšarmantnijih voditeljki u regionu i stoga ne krijemo da nam je žao zbog ovakve odluke. Ipak, imamo razumevanja za prioritetne ciljeve i želimo joj mnogo uspeha na svim životnim planovima. Uvek nasmejanom i surovom profesionalcu, vrata naše kuće uvek će biti otvorena“, izjavio je menadžment ovim povodom.

nikolic

Foto: Instagram/majanikolicmaja

Emisija “150 minuta“ i ove godine imaće svoje letnje izdanje koje će voditi već ustaljeni dvojac – Jovana Vukojević i Dejan Pantelić. Njima će se pridružiti i Nataša Aksentijević koja će držati malu školu kuvanja. Novinarska ekipa emisije oblizaće celu Srbiju i prenositi najzanimljivije događaje sa letnjih manifestacija.

         

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)