VLADO GEORGIJEV iskreno o ĆERKI, IZABRANICI MILICI i ULOZI OCA

Foto: Printscreen/instagram/Vlado Georgijev

Foto: Printscreen/instagram/Vlado Georgijev

Večiti neženja Vlado Georgiev godinama je bežao od porodice i obaveza koje uz to idu. Kleo se u momački život i, iako nikad nije bio bez devojke, nije hteo da spusti sidro i veže se za jednu osobu. Sve se to promenilo nakon što je upoznao Milicu Samardžiju, a dolazak malene Sofije na svet dodatno je oplemenio njegov život. Iako Georgiev gotovo nikad ne priča o svom privatnom životu, u ekskluzivnoj ispovesti za “Blic puls” prvi put priča o ćerki Sofiji i kako se snalazi kao otac.

[adsenseyu5]

– Snašao sam se svetski u ulozi oca. Iako se od mene očekivalo da u nekom trenutku postanem otac, ipak je ovo za mene jedno novo iskustvo, koje je unelo u moj život neka nova osećanja. Obožavam da provodim vreme sa Sofijom, ona me u potpunosti ispunjava. Nikada do sada nisam osetio ovako nešto – ispričao nam je pevač, a nas je zanimalo i da nam otkrije na koga liči njegova naslednica.

– Predivna je. Sofija je ista ja kad sam bio beba, baš liči na mene. Doduše, ima nos na mamu, što je veoma dobro. Lepa je kao lutka, obožavam je – ne može da sakrije osećanja Georgiev dok priča o svojoj mezimici. Ipak, postoje neke stvari u vezi sa odrastanjem male Sofije u koje se on ne meša, a i kakve je planove napravio u vezi sa njenom budućnošću.

(Dnevne.rs/Blic.rs /Izvor:Puls)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]