VIŠE NEMA KONTAKT SA ISIDOROM BJELICOM: “Jedini sam joj pomogao kad je trebalo…”

Isidora

Foto: Printscreen/instagram/youtube

Vlado Georgiev 23. juna 2015. godine održao je tri koncerta u Domu omladine, humanitarne prirode, kako bi pomogao Isidori Bjelici kojoj je novac za lečenje bio neophodan.

Isidora se tada i javno zahvaljivala pevaču, koji danas otkriva da sa spisateljicom više ne govori.

– Isidora Bjelica i ja više i nismo u nekom odnosu, da pravo kažem. Pomogao sam joj jedini kad joj je pomoć bila najpotrebnija i kad joj niko nije izašao u susret. Ne smatram to velikim gestom, jednostavno uradio sam to jer sam želeo, bez nekih očekivanja. Baš zato što nisam imao očekivanja, nisam se ni razočarao – kaže Vlado.

[adsenseyu5]

– Uradio sam ono što sam želeo, pomogao sam i to je to. O razlogu prekida kontakta ne bih diskutovao – kaže pop zvezda.

– Evo plačem, opet i opet dok pričam o tom divnom čoveku. Ne, nismo mi bili prijatelji… Ali, ako uspem da ozdravim, biće to samo zbog Vlada. Ja se upravo pakujem i idem u Švajcarsku, jer već kasnim sa lečenjem, i neću moći da budem na koncertu, ali moja deca će ići, naravno… Plačem, šta da vam kažem, kakav čovek. Plačem od sreće, već danima. I ja sam to videla iznenada, na Tviteru. U životu nisam videla ovakvu dobrotu, čovečnost. Ako se vratim sa lečenja, do kraja života ću se moliti za decu i za Vlada. Hvala mu, hvala – rekla je tada Isidora koja je, kada je Vlado držao koncerte za nju, bila u Švajcarskoj na lečenju.

Imate slovo M na dlanu? Evo šta to otkriva o vašoj SUDBINI

Odnos o kom se godinama priča, tačnije rat preko društvenih mreža, jeste onaj između Vlada i Ognjena Amidžića.

– Informacija da je to Ognjenov restoran je apsolutna laž. On je jedan folirant i grebator običan. Radi tu nešto na procenat, dovlači poznate, pa se grebe za pare. I dalje u isti restoran idem, u komšiluku mi je, znam ko su vlasnici, a Amidžić sigurno nije jedan od njih – tvrdi Georgiev.

MRKONJIĆ I ANA NA IVICI EGZISTENCIJE: “Nemam ni za viski, Bekuta grca u kreditima!”

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Republika)

[adsenseyu2]