VIKEND HOROSKOP: Ovnovi moraju biti sigurniji u sebe, Device da se vrate u realnost (ASTRO)

soba

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Evo šta zvezde preporučuju ostalim znacima horoskopa ovog vikenda.

OVAN

Nemojte zavaravati svog partnera nekom pogrešnom pričom. Pred voljenom osobom ne mora biti važnije ono što govorite, nego ono što činite i osećate. Prijaće vam relaksacija ili neka sportska aktivnost. Ako pada kiša, probajte da odete u teretanu.

BIK

Partner razume vaše emotivne potrebe, sjajno se dopunjavate u različitim situacijama kroz koje prolazite. Usrećite osobu do koje vam je stalo ovog vikenda na neki poseban način i videćete – doživećete pravu eksploziju strasti.

BLIZANCI

Nema potrebe da gajite velike iluzije ili emotivna očekivanja, pred osobom koju ne poznajete dovoljno. Lako se zanosite u idejnim kombinacijama. Podršku i razumevanje potražite kod proverenih prijatelja i poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

‘MOJE DAME’: Čistite samo onoliko koliko morate, život je tamo napolju – ŽIVITE GA!

RAK

Izbegavajte destruktivno ponašanje pred bliskom osobom. Kažnjavanjem drugih, više indirektno kažnjavate sami sebe ili se zaklanjate od istine koju ne želite da prihvatite. Potrebno je da se rasteretite od suvišnih briga i obaveza. Iskoristite loše vreme da se odmorite.

LAV

Nema potrebe da se previše opterećujete nekim emotivnim situacijama iz prošlosti. Planirajte susret sa jednom dragom osobom sa kojim imate dobar odnos.

DEVICA

Prihvatite neku igru zavođenja ili ljubavni poziv. Uz kompletan utisak koji želite da ostavite, budite i dovoljno šarmantni pred osobom koja testira vaše duhovne kvalitete. Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

VAGA

Neko ko vas ne poznaje dovoljno, pogrešno karakteriše vaše ponašanje kao neozbiljnost ili emotivnu površnost. A prvi utisak, ne mora biti i presudan. Potrebno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu, opustite se.

Proročanstvo starca Jone: Godinu nakon MOJE SMRTI počeće RAT u Ukrajini koji će se završiti SVETSKIM ratom! (VIDEO)

ŠKORPIJA

Ukoliko ne nazirete dobro rešenje, sačekajte da se stišaju negativne strasti koje povremeno osećate u svom okruženju. Nemojte zaoštravati svoj odnos sa voljenom osobom. Važno je da akumulirate pozitivnu energiju i opustite se.

STRELAC

Ukoliko ste nezadovoljni emotivnim ili bračnim statusom, preuzmite na vreme stvari u svoje ruke. Nemojte oklevati da se suočite sa istinom ili sa osobom koja u vama podstiče nemir. Planirajte izlazak ili neki interesantan susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

JARAC

Ljubavna pažnja uvek deluje vrlo podsticajno i kao najbolji lek za dušu. Opustite se u svom svetu intime i u društvu bliske osobe. Razmislite na koji način treba da poboljšate svoju koncentraciju.

VODOLIJA

Primećujete da partner ima neke tajne planove, što dodatno utiče na vašu nervozu ili na emotivnu nesigurnost. Ponekad morate postavljati direktna pitanja da biste čuli istinu.

HOROSKOP ZA SUTRA (30. novembar 2019.): Povoljan dan je pred vama! (ASTROLOGIJA)

RIBE

Partner dobro razume vaše želje, ali na osnovu vaše emotivne reakcije prepoznaje i stvari koje mudro prećutkujete. Ne možete previše odlagati objašnjenja koja se od vas očekuju. Ulepšajte sebe i svoju okolinu i to će vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.

       

(Dnevno.rs)