VIKEND HOROSKOP: Jedan znak će se upustiti u NEOBIČNU AVANTURU (ASTROLOGIJA)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Rak treba da oprosti partneru na “sitnim propustima”. Ovnu je potrebno nečije prisustvo, ali za sada dobija samo reči utehe, dok Jarac u susretu sa bliskom osobom lako može da dobije ono što želi.

Saznajte šta vam zvezde sve poručuju u našem vikend horoskopu!

OVAN

Neko vas navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Stoga, ovog vikenda budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila ili pokušava da ograniči vaše poslovno-finansijske mogućnosti. Sačuvajte prisebnost duha. Potrebno vam je nečije prisustvo, ali za sada dobijate samo reči utehe…

BIK

Neizvesnost u poslovnim pregovorima će u narednim danima dodatno uticati na vašu koncentraciju. Izbegavajte različita preterivanja ili neskromne zahteve u susretu sa saradnicima. Partner pokušava da umanji zajedničku tenziju i da vas oraspoloži nekim novim idejama. Pokažite dobru volju i provedite vikend zajedno.

 

BLIZANCI

Neko od saradnika očekuje da se strogo pridržavate zacrtanih pravila o poslovnoj saradnji. Nečija rigidnost ili nepoverenje, predstavljaju glavni problem koji vas ometa da konačno završite započeti posao. Važno je da pravilno razumete nečije emotivne želje. Pažljivije analizirajte voljenu osobu ili stvari koje deluju zagonetno.

horoskop

pixabay

RAK

Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju pomoć. Međutim, nalazite se u zabludi i precenjujete lične mogućnosti. Nema razloga za profesionalnu sujetu, kada je potrebno da donesete razumnu odluku. Svi problemi mogu da se koriguju, ali isključivo u dogovoru sa bliskom osobom. Oprostite svom partneru na “sitnim propustima”.LAV

Primećujete da saradnici deluju nezainteresovano za zajednički posao, svako se trudi da zadrži svoju poziciju ili interese. Na sreću, vi imate ubedljiva objašnjenja i argumente za odluke koje sprovodite. Potrebno je da objasnite svom partneru, šta utiče na vašu iznenadnu zabrinutost ili rezigniranost. Nemojte potiskivati svoja osećanja. Provedite vikend sa porodicom, za promenu.

DEVICA

Preokupirani ste različitim poslovnim obavezama, što se negativno odražava na vašu koncentraciju ili na zdravstveno stanje. Nemojte dozvoliti nekom da vam nameće nove obaveze ili da remeti vaš uobičajeni način rada. Nema potrebe da prikrivate svoju slabost pred osobom koja vas dobro poznaje. Sve je moguće rešiti uz nečiju emotivnu naklonost.

VAGA

Ukoliko ne razumete nečiju poslovnu ponudu, onda zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati neizvesne situacije i donositi zaključak na osnovu delimičnih informacija. Budite promišljeni pred saradnicima. Privlače vas neobične situacije koje nose neku skrivenu čar. Sačuvajte umerenost i diskreciju u emotivnim susretima.

ŠKORPIJA

Osoba koja vam je naklonjena u privatom životu ima pozitivan uticaj i na vaše poslovne planove. Ukoliko ste dovoljno sposobni i šarmantni da se nametnete pred saradnicima, predstoji vam “dvostruki dobitak”. Nemojte dozvoliti da neko namerno zloupotrebi vaše emotivno poverenje ili da se zaklanja iza vaših obećanja.

avio

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

STRELAC

Stalo vam je da prevaziđete razlicite komplikacije ili poslovni nesporazum. Međutim, vaš izraz lica dovoljno govori o vašem raspoloženju. Uporno pokušavate da promenite svoju poziciju u krugu saradnika. Nema razloga da gubite emotivno samopouzdanje, partner će ubrzo promeniti svoje mišljenje na vašu veliku radost.

JARAC

Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred svojim saradnicima i da mudro prepustite prednost nečijoj inicijativi. Sve ima svoju dobru i lošu stranu, stoga na vreme odlučite čemu dajete prednost u poslovnoj saradnji. U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono što želite, ali to vam ne pričinjava neko posebno emotivno zadovoljstvo.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Ukoliko vam je stalo da izgladite poslovni nesporazum sa saradnicima, budite razumni. Nemojte dovoliti da neko drugi govori u vaše ime, procenite u kom trenutku treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Važno je izvučete pouku iz nekih susreta. Pažljivo posmatrajte šta se dešava u vašoj okolini. U dobrom društvu sve što je lepo i dobro, postaje još bolje.

RIBE

U prilog vam idu nečije izjave i moralna podrška. Ipak, to ne znači da se do poslovno-finansijskog uspeha stiže na lak ili jednostavan način.

Važno je da izbegavate “instant recepte” u rešavanju poslovnih dilema. Partner jasno izražava svoje negodovanje, što ukazuje na zajedničke sumnje ili na novi talas neraspoloženja.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Dnevno.rs)