VERICA RAKOČEVIĆ O BRAKU SA SUPRUGOM MLAĐIM TRI DECENIJE OD SEBE: Sada me je SRAMOTA pred samom sobom!

kreatorka

Foto: printscreen

Modna kreatorka Verica Rakočević priznala je da je obične sitnice poslednje četiri godine čine srećnom, kao i to da su one mnogo važnije od zvezdanih trenutaka koje je doživela u karijeri.

Sa 35 godina mlađim suprugom živi ljubav o kakvoj je sanjala i koju je spoznala tek u zrelim godinama.

Zahvaljujući sebi videla sam najluksuznije hotele sveta, jahte, nakit, tašne i haljine. Mnogo toga sam imala, da se ne lažemo, ali kad vratim film, malo me je pred sobom samom i sramota. Kada sam iz siromaštva “uskočila” u pristojan novac koji sam zaradila, neke stvari, kao što je skupa garderoba, bile su mi bitne, ali sve je to deo mog odrastanja i sazrevanja.

 

[adsenseyu4]

Danas sam prema svemu tome potpuno infantilna, jer sada znam šta su prave vrednosti. Ja sa ovoliko godina igram žmurke sa Veljkom po dvorištu, ne stidim se toga i ni u jednom momentu sebi nisam rekla: “Da li si ti luda, matora ženo, šta to radiš?” Nas dvoje prosto živimo život. Moji prijatelji kažu da sam od žene kojoj… Nas dvoje prosto živimo život.

Moji prijatelji kažu da sam od žene kojoj je uvek nešto nedostajalo da bude srećna, poslednje četiri godine postala osoba koja je pronašla balans. Najveći rezultat te harmonije je neopterećenost godinama koje imam”, rekla je Verica.

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]