VERICA I VELJKO UŽIVAJU VEĆ 5 GODINA U BRAKU: Crkveno pravilo stalo je na put potpunoj sreći – evo i zašto!

Verica

Foto: Instagram/verica.rakocevic

Pre skoro pet godina Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević su se zakleli na večnu ljubav, ali samo pred matičarem. U crkvi nije da nisu hteli da se venčaju, već nisu mogli.

Kako se pisalo pre četiri godine Rakočevićeva i Kuzmančević ne mogu pred oltar jer po kanonima SPC razlika među mladencima ne sme biti veća od 15 godina, a i mlada bi trebalo da ima manje od 60, dok Verica danas ima 69, a kada se udavala imala je 65.

Prepreka je i to što dizajnerka iza sebe već ima jedan brak zaključen u crkvi. Da bi ostvarili svoju nameru, trebalo bi da zatraže i dobiju posebnu dozvolu nadležnog episkopa.

Da imaju problema potvrdio je tada i sam Veljko Kuzmančević.

“Crkveno venčanje je čin koji će se dogoditi pred bogom i uz blagoslov našeg sveštenika, bez obzira na to što se spekuliše da li je moguće ili ne”, istakao je Veljko za “Story”.

VUČIĆ O MANJE POZNATIM STVARIMA: Jutros mi je tata na posao doneo u šerpici OMILJENO JELO što mi je mama spremila za rođendan!

Njihovu ljubav ipak, čini se, niko ne može da ospori i zaustavi pa je povodom rođendana Verica na poseban način uputila čestitku svom suprugu.

“Srećan ti rođendan Medo”, istakla je Verica uz njegovu fotografiju na društvenoj mreži “Fejsbuk”.

Foto: printscreen/Fejsbuk

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Blic)

 

 

1 Comment on "VERICA I VELJKO UŽIVAJU VEĆ 5 GODINA U BRAKU: Crkveno pravilo stalo je na put potpunoj sreći – evo i zašto!"

  1. Neka ih vjenca2 dukljanski pop miras raspop iz crne gore.no gdje je on krstio I osvestavao desile su se nesrece. Preko 30 osoba je dozivjelo tragediju. Muslim a te koji su bili njeovi vjernici.to be takva pacovska.skotina, kakav se samo jednom rada

Comments are closed.