VELJKO RAŽNATOVIĆ: Gde će Ceca posle jednog ORLA da spava s GOLUBOVIMA!

Arkan

Foto: Printscreen/instagram

Veljko Ražnatović u poslednjih mesec dana postao je otac i preležao koronavirus, a sada je spreman da se vrati svom poslu.

Mladi bokser juče je otišao u studentsko odmaralište na Avali, gde će provesti osam nedelja zbog priprema za deveti profesionalni meč, koji će se održati 29. avgusta u Nišu. Veljko se nada da će imati protivnika iz top 100. Povodom početka priprema, on je na Avali ugostio novinare i otkrio nam svoje profesionalne planove, ali i neke privatne tajne.

Zašto si se odlučio za boks i koje su prednosti i mane tog sporta?

– Tražio sam izazove i adrenalin, a ovo je san snova. Talentovan sam i disciplinovan i sigurno ću uspeti, zacrtao sam evropsku i svetsku titulu. Mana je to što možeš da umreš u ringu, ali ko god boksuje, na to ne misli. Prednost je u tome što te boks nauči čojstvu i junaštvu, poštovanju, postaješ bolji čovek.

Kako usklađuješ boks i očinske obaveze, koliko si se promenio otkad si postao otac?

– Moja obaveza je samo boks, tako da sve stižem. Cela porodica se adaptirala na novog člana porodice, a svi me podržavaju i spremni su da pripomognu dok ja ovde jurim svoj san. Svi su svesni posledica ako nespreman uđeš u ring. Sada ne brinem samo o sebi, gledam da budem dobar primer i da dobre stvari usadim svom sinu u glavu, da bude pravi Srbin, pravi čovek.

TRADICIJA SE NASTAVLJA: Pogledajte šta je uradio sin Nebojše Glogovca!

Menjaš li pelene sinu?

– Da, sve radim oko bebe, ništa me ne mrzi. Nije teško menjati pelene, ja to čak i volim da radim.

Kakva je Ceca kao baka?

– Odlična. Ceca obožava unuka, već ga je razmazila.

Ima li ljubomore u tvom braku?

– Jesam ljubomoran, priznajem, ali sam takav po prirodi, ne radi se o tome da mi supruga daje povoda. Bogdani ne proveravam telefon i tome slično, nego jednostavno ne bih voleo da ona meni uradi nešto što ja njoj nikada neću uraditi. Sad sam još i dobar kakav sam bio pre. Pitajte Anastasiju, nisam dao da joj bilo ko priđe u školi, mislim da jedno tri godine ni sa kim nije pričala (smeh).

Ti si u braku, Anastasija ima dečka, jedino Ceca nema nikoga?

Zastrašujuće tvrdnje našeg uglednog infektologa: “Od korone umiru i mladi BEZ DRUGIH BOLESTI” (INFO)

– Pa gde će posle jednog orla da spava s golubovima… Ne ide to!

Hoće li uskoro svadba kod Anastasije?

– E to ne znam, ne bih da pričam o tome.

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs)