VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 6. decembra do 12. decembra 2015. godine (LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE)

znak
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. 20. 4)

Posao – Svesni ste da vam okolnosti ne idu u prilog, ali uprkos svemu, uspevate da zahvaljujući pregovaračkim sposobnostima postignete željeni dogovor. Ako planirate novi posao, ne donosite odluke na prečac. Budite strpljivi, uzdajte se u intuiciju. Dobar aspekt Marsa i Saturna nagoveštava da ćete lako ostvariti svoje poslovne interese uz pomoć bliskih saradnika.

Ljubav – Vaša osećanja i razum su, čini se, u blagom raskoraku, pa su moguće pogrešne procene na ljubavnom planu. Ukoliko ste u svađi sa partnerom, iskoristite priliku za novo zbližavanje. Potrudite se da usrećite voljenu osobu.

Zdravlje – Nervoza je pojačana, a imunitet oslabljen. Odmorite se.

BIK(21.4.21.5)

Posao – Aktuelna poslovna dešavanja deluju inspirativno na vas. Trudite se na sve moguće načine da poboljšate svoju poziciju. Ipak, uprkos velikom zalaganju i snalažljivosti u delikatnim situacijama, rezultati su lošiji nego što ste očekivali. Venera, planeta koja vlada vašim znakom, trenutno nije dobro pozicionirana, pa bi bilo bolje da se malo strpite. Potrudite se da blagovremeno zaštitite svoje interese.

Ljubav – Ne uspevate da na objektivan način sagledate uzroke razmirica sa partnerom. Bolje je da neke stvari mudro prećutite, nego da podstičete dijalog koji vodi raspirivanju “niskih” strasti. Preosetljivi ste.

Zdravlje – Dobro se osećate. Više se krećite.

[adsenseyu1]

BLIZANCI(22.5.21.6)

Posao – Iznenadne promene i novi događaji na poslovnoj sceni poremetiće vaš svakodnevni ritam. Iako skup planeta u polju dogovora nije najpovoljniji, ne odustajete od zacrtanih ciljeva. Verujte u svoje sposobnosti i potrudite se da pronađete zaobilazna, ali efikasna rešenja. Poštujte rokove. Entuzijazam sa kojim nastupate pred kolegama doneće vam višestruku korist. Posle 8. decembra očekujte novu poslovnu ponudu.

Ljubav – Zadovoljstvo i harmonija na privatnom planu, pozitivno utiče na vaš izgled i ponašanje. Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom, a sve ostalo je u drugom planu.

Zdravlje – Višak kilograma donosi vam višak problema.

RAK(22.6.22.7)

Posao – Pokušavate da promenite ustaljena pravila koja vladaju na poslovnoj sceni, ali primećujete izvesno negodovanje od strane nadređenih. Kolege nisu zainteresovane da podrže vaše nove ideje. Konjunkcija Meseca, vladara vašeg znaka sa Marsom, nagoveštava svađe i probleme u bližem okruženju. Neko vas sprečava da u potpunosti realizujete svoje poslovno-finansijske planove. Kreativnost je naglašena.

Ljubav – Period je izuzetno dobar za one koji su u vezi sa Lavom ili Ovnom. Uspećete da ostvarite svoje ljubavne želje koje vam već dugo leže na srcu. Potrudite se popravite odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje – Počnite da se bavite nekim sportom, prijaće vam.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Naporan period za one koji se nisu na vreme organizovali ili nisu spremni da preuzmu odgovornost, posebno kada su finansije u pitanju. Bićete u prilici nekom da pokažete koliko ste lojalni i spremni da se posvetite poslu. U ovom periodu očekuje vas neka vrsta unapređenja ili uvećanje prihoda, posredstvom Riba, Škorpije ili Jarca. Potrudite se da svoj stil rada i vrednosne kriterijume prilagodite interesima tima.

Ljubav – Emotivni zanos u vama budi nove želje. Nova događanja na ljubavnom planu doneće vam neizmernu radost. Ne skrivajte osećanja. Ljubavna harmonija pozitivno utiče na vaše samopouzdanje.

Zdravlje – Čuvajte se stomačnih virusa.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – U dostojanstvenom stilu i bez suvišnih pitanja prihvatite nečije kritike ili komentare koji vam se ne dopadaju. Jupiter u vašem znaku daje vam sigurnost i samopouzdanje. Niste spremni da pravite prelazne kompromise koji nisu u skladu sa vašim moralnim načelima. Usmerite svoju kreativnu energiju u korisnom pravcu i strpljivo sačekajte povoljnije uslove za delovanje.

Ljubav – Tokom ovog perioda uspećete da ostvarite ljubavne snove, ma koliko na prvi pogled delovali nerazumno. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava sreću koju osećate u društvu voljene osobe. Sledite svoj unutrašnji glas.

Zdravlje – Glavobolje i povišeni pritisak rezultat su stresa.

VAGA(23.9.22.10)

Posao – Očekuju vas neuobičajene situacije na poslovnoj sceni, na koje ukazuju Mars i Mesec u Vagi, kao i Venera u Škorpiji. Potrudite se da ostanete hladnokrvni i trezveni. Ne donosite ishitrene zaključke i izbegavajte rasprave sa saradnicima. Neki problemi zahtevaju da malo “odleže”, pre nego što se iskristališe odgovarajuće rešenje. Budite strpljivi.

Ljubav – Česte promene raspoloženja stvaraju dodatnu nervozu u odnosu sa ljubavnim partnerom. Niste sigurni šta želite. Suviše ste strogi i nemate dovoljno razumevanja za tuđe slabosti. Ne opterećujte druge svojim ljubavnim (ne)zgodama, budite diskretniji.

Zdravlje – Mogućni su stomačne tegobe zbog pojačane nervoze.

ŠKORPIJA(23.10.22.11)

Posao – Privlači vas ideja o novoj poslovnoj saradnji i novim profesionalnim mogućnostima. Razmišljate o povlasticama i društvenom prestižu koje bi mogao da vam donese nov angažman. Sardanici vam sa punim poverenjem prepuštaju vodeću ulogu. Na vrlo uspešan ili efikasan način uspevate da privedete kraju različite poslovne dogovore. Pozitivni komentari dodatno jačaju vaše samopouzdanje.

Ljubav – Partner vas ponekad “izbaci iz takta”, ali vi se ne predajete tako lako. Želite da uvek budete u centru pažnje i ne zadovoljavate se sposrednim ulogama. Moguć je početak nove veze sa osobom koja se bavi umetnošću.

Zdravlje – Dobro se osećate, ali ne zanemarujte prevenciju.

[adsenseyu1]

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Uprkos Saturnu u vašem znaku, odlično se osećate i imate vrlo ambiciozne poslovne planove. Uz određenu dozu mudrosti i sa dobro osmišljenim potezima, lako možete da ostvarite svoje poslovne namere. Ne krijete da imate visoke zahteve u svakom pogledu. Dobra procena poslovnih prilika uz organizovanost i preciznost, donose vam novi uspeh. Potrebna vam je podrška osoba iz okoline.

Ljubav – Stalo vam je održite romantičnu atmosferu u odnosu sa voljenom osobom. Tokom ovog perioda bićete naglašeno emotivni. Venera u vašem polju tajni mogla bi da vam donese iznenadne susrete koji mogu da pomute vašu unutrašnju ravnotežu.

Zdravlje – Pazite se padova i povreda ekstremiteta.

JARAC(22.12.20.1)

Posao – Energično branite svoje poslovne ciljeve i interese, ali nemate dovoljno strpljivosti da se posvetite detaljnoj analizi događaja. Preispitujete različite mogućnosti u poslovnim pregovorima. Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme. Nepotrebne rasprave mogle bi da vas udalje od glavnih ciljeva. Nekome je stalo da vas uveri da bi trebalo zajedno da radite. Moguć je posao u velikoj firmi koja posluje sa strancima.

Ljubav – Trenutno niste u mogućnosti da jasno sagledate partnerove potrebe kao ni njegova razmišljanja. Komplimenti koje dobijate od nekog sa strane, navode vas na pogrešna očekivanja.

Zdravlje – Mogući bolovi u donjem delu leđa.

VODOLIJA(21.1.19.2)

Posao – Nova događanja na poslu nateraće vas da aktivno učestvujete u važnim pregovorima. Ne krijete da su vaša očekivanja velika, ali primećujete da saradnici često menjaju svoje mišljenje ili stavove. Oslonite se na svoj praktičan duh i sposobnost analitičkog rasuđivanja. Projekti koji kasne konačno će biti realizovani.

Ljubav – Iako vas ljubavni život nije idiličan, to vam neće smetati da uživate u druženju i izlascima. Ako smišljeno igrate na kartu emotivnog rizika, osmislite i neku rezervnu varijantu. Iskoristite i neke svoje skrivene adute u društvu voljene osobe.

Zdravlje – Voditi računa o stanju imuniteta, ali i o ishrani.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Stalo vam je da budete zapaženi u poslovnim krugovima, pa smišljeno isprobavate nove poslovne poteze. Ali sve ima svoju cenu ili razumnu granicu, do koje vam je dozvoljeno da improvizujete. Neko će vam jasno staviti do znanja da od vas očekuje veće zalaganje. Na finansijskom planu očekuje vas poboljšanje.

Ljubav – U ljubavnom životu uglavnom se upravljate prema svojim emotivnim impulsima i potrebama. Izgleda da ne umete da izaberete pravi trenutak da svom partneru saopštite neke važne odluke. Budite obazriviji.

Zdravlje – Čuvajte se prehlade.