VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 20. do 26. septembra 2015. godine (ljubav, posao i zdravlje)

znak
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Uz bolju organizaciju i korišćenje potencijala vladajuće planete Marsa u znaku Lava bićete u situaciji da napravite brzu i dobru poslovnu promenu. Potrebno je samo da budte strpljivi i da verujete u to što radite. Nećete odmah materijalizovati poslovni rezultat, ali uspeha neće biti ukoliko ne reagujete. Problem svih znakova jeste otezanje i prepuštanje da vas “voda nosi” – vreme je da plivate protiv struje.

Ljubav – Emotivno se osećate usamljeno, bez obzira da li ste u braku ili u vezi. Pokrenite urođenu borbenost i pokažite čime ste nezadovoljni. Povlačenjem nećete rešiti problem.

Zdravlje – Slabe tačke organizma su stomak i noge.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Mnoge okolnosti na poslu počeće da se menjaju, zahvaljujući Veneri koja polako, ali sigurno ide napred. Upliv Marsa sa Venerom nagoveštava mogućnost novih poslovnih varijanti, donekle suprotnih trenutnoj situaciji, ali svakako interesantnih.

[adsenseyu1]

Ljubav – Partner vas stalno kritikuje, zbog čega ste jako stegnuti i nervozni. Najviše vam nedostaje spontanost, zato dozvolite partneru da vodi igru u kojoj ćete se opustiti. Slobodne predstavnike znaka sredinom perioda očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom iz drugog grada.

Zdravlje – Povremene glavobolje i problemi sa kičmom.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Zbog retrogradnosti Merkura poslovne aktivnosti biće izazovne, ali dobre. Jedino bi trebalo da se čuvate velike opuštenosti, hirovitosti i probijanja rokova. Obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima, pazite šta kome pričate i kome verujete.

Ljubav – Nemate razloga da budete nezadovoljni, uživate u pažnji suprotnog pola, bez obzira da li ste u vezi ili sami. Ali, odsustvo vaših reakcija moglo bi da odbije potencijalnog partnera. Oni koji su u vezi najviše bi trebalo da se paze ljubomore, jer je najčešće neosnovana.

Zdravlje – Stomačni problemi izazvani su neadekvatnom ishranom.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – U ovom periodu uspostavićete veoma dobre poslovne kontakte koji će vam kasnije mnogo značiti. Možda šefovi nisu zadovoljni vašim učinkom, ali vi znate da dajete sve od sebe, pa nemate razloga da budete nezadovoljni. Oni koji se bave privatnim biznisom tokom celog perioda biće u situaciji da ugovore veće poslove koji će bitno popraviti finansijsku situaciju.

Ljubav – Emotivna situacija se najzad popravlja, odlučni ste i znate šta želite. Slobodni Rakovi će upoznati osobu koja bi mogla da im pruži ono o čemu dugo maštaju.

Zdravlje – Više pažnje obratite na disajne organe i alergije.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Potrebno je da i dalje budete strpljivi i obaveze završavate na vreme. Neke unutrašnje dileme i nezadovoljstvo nemojte da pokazujete javno. Pozitivne promene uslediće tek krajem perioda.

Ljubav – Mnogi su nezadovoljni trenutnim statusom ili odnosom sa partnerom, ali za to ste najviše vi krivi, jer frustracije s posla previše utiču na vaš privatni život. Pokažite da vam je stalo i pokrenućete partnera. Slobodni pripadnici znaka doživeće ljubav na prvi pogled, ali budite veoma oprezni i ne podležite previše Venerinom uticaju.

Zdravlje – Dobro se osećate.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Nemojte da očekujete podršku drugih i potrudite se da završite samostalno sve poslove koje možete. Pre ćete vi biti podrška drugima, ali i u tome bi trebalo da budete odmereni i da pazite gde su granice podrške, a gde počinje mešanje u tuđe poslove.

Ljubav – Niste raspoloženi da bilo šta menjate na emotivnom planu, ali neka nova poznanstva će vas naterati da se zamislite, a možda i predomislite. Zauzete Device verovatno će ući u tajnu vezu.

Zdravlje – Zbog velikog stresa moguće su srčane tegobe, pre svega ubrzan rad srca.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – U proteklom periodu previše ste bili opterećeni poslovnim obavezama, pa bi vam dobrodošao odmor. Ali, prethodno završite sve projekte koje ste započeli ili ugovorili, jer će od toga zavisiti i vaši dalji poslovi. Ne prihvatajte olako promene u poslovanju i pazite da sve radite po zakonu. Budite oprezni, jer neki saradnici svoje greške mogu pripisati vama.

Ljubav – Osećate se umorno, što se odražava i na emotivni život. Potrebno vam je da se malo izolujete, ali ovo partner možda neće razumeti. Krajem perioda, slobodne Vage očekuje poznanstvo sa interesantnom osobom.

Zdravlje – U ovom periodu bićete podložni prehladama.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Krajem perioda stići će vam očekivani novac ili pohvale za realizovane projekte. Saturn je najzad napustio vaš znak, što će vam pružiti novu energiju da krenete dalje. Jedino vam nedostaje više praktičnosti, naročito u komunikaciji sa saradnicima. Skloni ste da se često žalite, ali nema razloga da ne ispoljite kreativnost i krenete u nove pobede.

Ljubav – Većina Škorpija je nezadovoljna emotivnim statusom. Počinju da vas guše neispoljene emocije. Izlazite što više i družite se, ali pazite da ne uđete u vezu sa zauzetom osobom koja nije u stanju da napravi promene u svom životu.

Zdravlje – Bol u donjem delu leđa siguran je znak premora.

[adsenseyu1]

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – U ovom periodu donećete važne poslovne odluke. Ne dozvolite da vas bilo ko požuruje, a i sami se pazite svoje brzopletosti. Potrebno je da napravite dobar balans između sopstvenih želja i onoga što saradnici prižljkuju, ali – ne mogu svi da budu zadovoljni.

Ljubav – Početkom perioda ućivaćete u ljubavnom životu, jer je rastući Mesec u vašem znaku. Najzad ćete uspeti da rešite neke unutrašnje dileme koje vas dugo pritiskaju. Ne dozvolite da vas osoba iz prošlosti uvuče u svoje planove, jer će te samo narušiti trenutnu vezu.

Zdravlje – Manji problemi sa urinarnom infekcijom.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Da biste u poslu bili uspešni neophodno vam je pre svega strpljenje, naročito predstavnicima znaka koji su rođeni u drugoj i trećoj dekadi. Nemojte da pravite nagle promene, jer kako je Saturn, vaš vladar promenio znak biti vremena za preokrete. Potrebno je da se prilagodite nekim okolnostima da biste došli do zacrtanog cilja.

Ljubav – Iskoristite ovaj period da otvoreno komunicirate sa voljenom osobom. Kod vas je prisutno nezadovoljstvo emotivnim životom, a kod partnera osećaj nesigurnosti, što može loše da utiče na vezu.

Zdravlje – Proverite krvnu sliku.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Osećate jaku potrebu da nešto promenite u poslu. Veoma ste nezadovoljni trenutnim okolnostima, ali to ne bi trebalo javno da pokazujete. Najbolje bi bilo da se prilagodite novoj situaciji i da saslušate ljude u svom okruženju. Krajem perioda mogući su otvoreni sukobi sa kolegama, pokušajte da ih izbegnete, ali ne odustajte od svojih principa.

Ljubav – Verovatno niste potpuno svesni pažnje koju vam poklanja suprotan pol. Zauzete Vodolije očekuju veliki izazovi koje simbolizuje Venerin okret u vašem znaku partnerstva. Slobodne predstavnike znaka će privlačiti posesivne osobe.

Zdravlje – Najvažnije je da ojačate imunitet.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Kada je reč o promenama na poslu, nemate razloga da sumnjate u sebe i da budete skromni. Dajte sve od sebe, jer je u pitanju period velikih i pozitivnih promena za vas. Prihvatite podršku jedne Vodolije, Vage ili Blizanaca. Takođe, uđite u nove poslovne varijante, čak i po cenu da se konfrontirate s drugima.

Ljubav – I na emotivnom planu očekiju vas velike promene, bez obzira da li ste u vezi ili slobodni. Potrebno je da verbalizujete ono što osećate i da ne odlažete konačnu odluku o ulasku u vezu.

Zdravlje – Problemi sa nesanicom.