VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 18. do 24. oktobra 2015. godine (ljubav, posao i zdravlje)

znak
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN(21.3.-20.4)

Posao – Spremni ste da reskirate i da se upustite u nov poslovni aranžman, iako ste svesni da vam saradnici nisu naročito pouzdani. Voleli biste da radite sa onima koji su vam slični, ali da vi vodite glavnu reč. Ako vas neki bliski prijatelj zamoli da mu pozajmite novac, dobro razmislite. Bilo bi dobro da prihvatite ponudu za nov, isplativ posao.

Ljubav – Nema potrebe da sebe iscrpljujete analizirajući osobu koja vam nije naklonjena. Prihvatite primedbe na vaš račun i pokušajte da se promenite. Izbegavajte prepirke sa partnerom.

Zdravlje – Dobro se osećate iako ponekad mislite suprotno.

[adsenseyu5]

BIK (21.4.- 21.5)

Posao – Toliko toga želite da uradite, ali vam to ne polazi za rukom. Čini se da su kola krenula nizbrdo. Pokušavate da se izborite za ono do čega vam je stalo ali niste sigurni u isplativost posla. To se odnosi naročito na mlade koji žele da započnu privatan biznis. Venera, vladar znaka, je u napetim, ali povoljnim aspektima. Moguće manje povećanje prihoda.

Ljubav – Ljubomorni ste a pokušavate da to sakrijete. Niste svesni do koje mere nervirate partnera svojim neosnovanim sumnjama. Želite da vi vodite glavnu reč, iako zapravo gotovo ništa ne zavisi od vas.

Zdravlje – Ne bi bilo loše da odete na vanrednu kontrolu.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao – Vaš ambiciozni šef je postao veoma zahtevan i to počinje da vam smeta. Ipak, bilo bi dobro da mu pomognete u ostvarenju ciljeva, biće vam više nego zahvalan. Ako niste zadovoljni prihodima, potražite neki dopunski posao preko Strelca ili Vage, kako to već simbolizuje aspekt Merkura sa Saturnom. Novac stiže preko partnerskih odnosa.

Ljubav – Uživate u društvu partnera, naročito ako ste u vezi duže od 5 godina. Oni koji su na pragu nove ljubavi, trebalo bi da se malo spuste na zemlju. Pokušavate da se priviknete na novi tempo života, ali niste zadovoljni.

Zdravlje – Vodite uredniji život.

 

RAK (22.6. – 22.7.)

Posao – Čini se da su vaše želje su veće od vaših mogućnosti. Pazite da u ljutnji ne kažete nešto što ne mislite. Tražite razlog da za svađu sa najbližim okruženjem. Rasejani ste i sve vaše misli su usmerene na zaradu posebno u domenu trgovine. Nemojte zaključivati nove ugovore na brzinu. Stelijum Venere, Marsa i Jupitera Vas čini napetim. Dobijate ponude za vanredni posao. Ako su u pitanju mediji, prihvatite.

Ljubav – Maštate o osobi koja koja ne živi u vašem mestu. Došlo je vreme akciju. Ne ustručavajte se i napravite prvi korak. Pozovite je.

Zdravlje – Razmislite o dijeti ili promeni načina ishrane.

 

LAV (23.7.- 22.8.)

Posao – Stvari su krenule sa mrtve tačke, naročito na polju finansija. Ipak, nema razloga za opuštanje. Pred vama veliki naporni dani, naročito ako vam se dopada ideja o nekom novom poslu ili očekujete poziv iz inostranstva. Smanjite troškove ako ikako možete. Proverite račune, pazite da ne izgubite kreditne kartice ili novčanik. Čuvajte se krađa, vodite računa o svim neophodnim sitnicama.

Ljubav – Stalni partner vam verovatno prebacuje da mu ne poklanjate dovoljno pažnje, ali to vas ne pogađa. Ukoliko ste sami, moguća avantura na kraćem putu.

Zdravlje – Ostavite duvan i više se šetajte.

[adsenseyu1]

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Mnogo toga počinje da se komplikuje u vašem životu, naročito na poslu. Stelijum u vašem znaku uz kvadrat sa Saturnom iz Strelca je znak komplikacija. Što se novca tiče, o njemu ni ne razmišljate, jer od posla ne stižete ni da ga trošite. Izbegnite rođake ili kolege koji su navikli da od vas pozajmljuju veće svote. Ma koje da ste godište, mlađi od vas u porodici vam prave probleme. Ne opterećujete se previše time.

Ljubav – Pokušavate da budete ljubazni, ali u stvari kao da niste mnogo zainteresovani za stalnog partnera. U ovom periodu moguća je kratka, strastvena ljubavna avantura ili veza u tajnosti.

Zdravlje – Lupanje srca.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Posao – Budite oprezni u poslovnim kontaktima sa Ribama ili Devicama. Inostranstvo vam donosi dobit, kao i svaka vrsta putovanja, bilo poslovno ili privatno. Ne započinjite nov posao sa mlađim osobama, sve dok Merkur boravi u vašem znaku. Predstoje vam razgovori o mogućem vrlo unosnom poslu ili o partnerskoj saradnji. Možete biti više nego uspešni u tome, ali samo uz veliki oprez.

Ljubav – Prilično površno pristupate svemu što se tiče vaših emocija i tako štedite sebe nepotrebnog nerviranja. Možda vam se svidi neki sportista ili vrlo ambiciozna osoba nezgodne naravi. Obradovaće vas lepe vesti od prijatelja ili mlađih rođaka.

Zdravlje – Čuvajte se povreda.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao – Čini vam se kao da se mnogo toga zaverilo protiv vas. Mnogi vam nešto obećavaju ali nikako da to i ispune. Nemojte se previše brinuti, situacija će se nekako već rešiti, verovatno na teži način jer Vam je Saturn u polju novca, a stelijum Marsa, Venere i Jupitera u polju planova ukazuje da se okolnosti menjaju iz časa u čas. Imate utisak da neko želi da vas prevari ili iskoristi vašu velikodušnost.

Ljubav – Stalni partner je i dalje nečim nezadovoljan ili prilično posesivan. Pokušajte da ne ulazite u raspravu, posebno na temu rešavanja stambenog pitanja. Moguća je romansa sa Strelcem ili Vodolijom.

Zdravlje – Kontrolišite krvni pritisak.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Posao – Poslovi sa inostranstvom mogli bi da budu veoma uspešni, samo ako napravite dobar izbor. Ne oslanjajte se na savete Ovna, Blizanaca ili Device, bolje mislite svojom glavom i sami donosite odluke. Što se finansija tiče, ako nameravate da uzmete kredit kod stranih banaka što ukazuje Saturn u Vašem znaku, budite oprezni, kako ne biste na kraju ostali kratkih rukava.

Ljubav – Ne trudite se da nnekoga fascinirate obećanjima koja nećete ispuniti. Zračite pozitivnom energijom, ali to ne znači da ćete biti u stanju da ostvarite uspešan ljubavni život. Pomalo ste površni i nervozni.

Zdravlje – Izbegavajte duvan i sve druge oblike stimulansa.

 

JARAC (22.1.- 20.1.)

Posao – Vredni ste, zračite optimizmom i lako obavljate sve zadatke. Zavodnički ste nastrojeni i vrlo elokventni i to koristite u poslu. Ostavljate utisak osobe na koju se drugi mogu pouzdati. Ipak, pazite šta kome pričate. Nije vreme za rizične finansijske konstrukcije ili bilo kakav pokušaj uvećanja prihode preko honorarnog posla. Moguće kašnjenje očekivanog novca.

Ljubav – Samouvereni ste i spremni da rizikujete. Neko vas doživljava kao ozbiljnu konkurenciju. Ako vam se dopada osoba koja se bavi sportom, mladolika i ambiciozna, moguć je susret u tajnosti.

Zdravlje – Čuvajte se padova i povreda.

 

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao – Nezgodan aspekt između Merkura i vašeg vladara Saturna ukazuje na to da su vaše ambicije veće od mogućnosti, da ste spremni da se izlažete velikim naporima, ali i da rezultat bude daleko od očekivanog, barem u prvom momentu. Ne odustajte od svojih planova, ali ako rešavate pitanje nekretnina, situacija može biti prilično nepovoljna. Pazite na troškove.

Ljubav – Da biste imali uspešan ljubavni život morate prvo da raščistite sa sobom šta zapravo želite i kakve su vaše potrebe. Ukoliko vam se dopadaju dve osobe istovremeno, vreme je da se odlučite za jednu.

Zdravlje – Moguća nervoza i nesanica.

 

RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao – Povoljan period za dogovore, sastanke i poslovna putovanja. Niste zadovoljni saradnicima. Trebalo bi da izbegnete polemike. Ne preterujte sa kritikovanjem, neko će vam to uzeti za zlo. Razmislite dobro o ponudi Jarca, Ovna ili Škorpije. Očekuju vas vanredni troškovi u vezi sa članom porodice koji se verovatno zadužio ili je prevideo neka plaćanja, a sada mora to da izmiri.

Ljubav – Nešto što ste očekivali da se dogodi, verovatno se nije desilo. Ako se radi o osobi koja živi u inostranstvu, bićete razočarani. Ali, ne odustajte.

Zdravlje – Premoreni ste, odvojite malo vremena za odmor.

(ASTROLOG Mihailo Čukić /novosti)