VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 16. do 22. avgusta 2015. godine (ljubav, posao i zdravlje)

znak
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Na poslu je sve toliko usporeno da je takva situacija počela da vas polako izluđuje. Međutim, kako se Mars, vladar vašeg znaka približava Veneri, sve opcije su u igri. Zato je najvažnije da tokom ovog perioda budete maksimalno strpljivi. Potrudite se da ne nervirate okolinu nepromišljenim izjavama i postupcima – budite dostojanstveni.

Ljubav – Loše glasine utiču na to da do fatalnog susreta ne dođe, što je i bolje dok je Venera u retrogradnom hodu. Strpite se još malo, pa će sve biti mnogo lakše.

Zdravlje – Rastući Mesec u Devici ukazuje na potrebu da odete kod lekara na kontrolu.

[adsenseyu1]

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Retrogradni hod Venere, vašeg vladara, utiče da u posao unosite mnogo emocija, što vas blokira i usporava radne obaveze. U fazi ste takmičenja i rivalstva, pa na sebe preuzimate veliki poslovni rizik. Zbog raskoraka između želja i mogućnosti, ovih dana bićete u konfliktnoj situaciji. Pre nego što počnete da kritikujete druge razmislite o svojim slabostima.

Ljubav – Bikove očekuje spontana ljubavna avantura sa Lavom ili Vodolijom. Kako ste od onih znakova koji kad nešto odluče do toga uglavnom i dođu, spremite se za mnogo strasti.

Zdravlje – Srčane smetnje koje ćete osećati ovih dana verovatno su posledica stresa.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Konjunkcija Merkura, vašeg vladara, sa Mesecom povoljno će uticati na posao kojim se bavite, jer će doći do bitnog porasta kreativne energije. Ovaj aspekt biće naglašen do srede, pa ga iskoristite. U fazi ste priprema za putovanje. Ovih dana najviše će bam prijati otvoren prostor, ali i komunikacija. Ukoliko želite da budete zdraviji, smanjite poslovne obaveze. Ne uzbuđujte se zbog sitnica.

Ljubav – Na emotivnom planu očekuju vas prijatna iznenađenja. U pitanju je jedan Strelac, koji vas “gađa” direktno u srce.

Zdravlje – Kako jurite kao muva bez glave, mogući su problemi sa nervima, premor i nesanica.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Kako vas u poslednje vreme pamćenje slabo služi, mogući su poslovni problemi. Polje novca je vrlo angožovano Marsom i Venerom. Sve dok je Venera u retrogradnom hodu ne očekujte neku zaostalu uplatu i vodite računa da vas ne zatrpaju troškovi. Umerenošću uspevate da održite stanje i izgled u odgovarajućoj formi. U protivnom, možete imati velikih problema.

Ljubav – Period je izuzetno povoljan za zaljubljivanje. Najzad ćete uspeti da se sretnete sa osobom o kojoj već dugo maštate. Privlače vas srodne duše.

Zdravlje – Zadovoljan čovek je zdrav čovek, a to ste ovih dana vi. Ipak, ne preterujte sa hranom zbog usporenog metabolizma.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Znog prisustva Marsa u vašem znaku, očekuje vas vrlo buran poslovni život. Iako ćete biti zadovoljni postignutim rezultatima, postoji opasnost da upadnete u zamku sopstvenih zabluda. Zato, do kraja perioda budite veoma oprezni da do toga ne bi došlo. Sve partnerske odnose narušavaju spoljašnji uslovi, razmislite o tome da li ih želite ili ne.

Ljubav – Neko sa strane vam se meša u ljubavnu vezu, jer pokušava da je pokvari. Sa voljenom osobom sami morate da gradite odnos. Ovih dana pazite da ne “uletite” u besmislenu avanturu.

Zdravlje – Najviše će vas mučiti oscilacije krvnog proitiska i srčane tegobe – sve u skladu sa godinama i načinom života.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Kada se Merkur i Jupiter nađu u jednom znaku, a to je sada u vašem, neke stvari počeće da izmiču kontroli, zbog čega su moguća nerviranja i zastoji u poslu. Situacija je prilično konfliktna, pa je neophodno da budete jaki i mudri, ali i da imate dobro razrađen plan akcije.

Ljubav – Veza u kojoj se trenutno nalazite karmičke je prirode. U odnosu prema partneru menjate taktiku. Slobodni pripadnici znaka imaju šansu za kratkotrajnu, ali burnu avanturu.

Zdravlje – Bili ste u lošem periodu, srećom brzo ste se oporavili. Ali, ne dozvolite da se stanje ponovi, već na vreme preduzmite mere zaštite.

[adsenseyu1]

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Poso – Poslovne probleme polako, ali sigurno rešavate. Prija vam da radite sami, jer vas okolina dekoncentriše, sa mnogima se ne razumete, što će potrajati sve dok je Venera, vaš vladar u retrogradnom hodu. Prikupljate snagu za nove projekte i planirate velike poslove. Ukoliko želite da budete zadovoljni, pokušajte da nađete zlatnu sredinu između materijalnih i duhovnih vrednosti.

Ljubav – Uplovili ste u mirne vode, a veza koja je bila u krizi sada se normalizuje. Malo vas podržavaju i planete.

Zdravlje – Previše ste opterećeni finansijskim problemima, zbog čega ste pod velikim stresom, što se loše odražava na zdravlje.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Očekujte povećanje plate i zaostalih potraživanja. Prisustvo Marsa u Lavu ukazuje na odličan period i mogućnost novog posla. Zvezde su vam vrlo naklonjene, pa ne dozvolite da ih vaša “nezgodna narav” usmeri u negativnom pravcu. Saturn će uskoro napustiti vaš znak, pa će i vama biti bolje.

Ljubav – Emotivno ste zadovoljni, jer partner ispunjava većinu vaših želja. Ne dozvolite da glupim zapitkivanjima i ljubomorom pokvarite odnose.

Zdravlje – Većina vaših zdravstvenih problema povezana je sa preterivanjem. Ne umete da se zaustavite kada vam se nešto ili neko dopadne, što utiče na zdravlje.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Odličan poslovni period, a ni na novčanu situaciju ne možete da se požalite. Planirate da uvećate obim posla i prihode, a za to vam je neophodna podrška nekog ko ima veze sa inostranstvom. Okolina vas doživljava kao direktnu osobu, pre svega zato što ne umete da laskate. Shvatite da niste najpametniji i razmislite o savetima iskusnijih kolega.

Ljubav – Za probleme u vezi najviše ste vi krivi. Partner čini sve da vam udovolji, ali vi tome kao da ne pridajete značaj. Najviše vam prija druženje sa Vodolijama i Lavom.

Zdravlje – Slaba tačka u ovom periodu su organi za varenje. Povedite više računa o ishrani.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Ne možete da prikrijete nezadovoljstvo u vezi sa poslom, a nedelja pred vama biće presudna. Najzad ste našli ravnotežu između materijalnih vrednosti i duhovnog blagostanja. Pokušajte da se racionalnije odnosite prema vrednostima, posebno novcu, odnosno da ga razumno trošite. Ovih dana očekuju vas prijatna iznenađenja u krugu prijatelja.

Ljubav – Veza je stabilna, jer u odnosu sa voljenom osobom dominira uzajamno poštovanje. Slobodne pripadnike znaka očekuje novo i jako uzbudljivo poznanstvo.

Zdravlje – Manji problemi sa tankim crevom, viškom tečnosti u organizmu i ginekološke tegobe.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Posao kojim se bavite zahteva veliku istrajnost, koja vam ne nedostaje. U fazi ste potrage za duhovnim vrednostima i dubljim smislom života. Pokušavate da se zadržite na trajnijim vrednostima. Razmislite o tome koliko ste objektivni u procenjivanju trenutne poslovne situacije.

Ljubav – Ukoliko planirate da ozakonite vezu, polako sprovedite plan, ali bez pritisaka. Budite veoma oprezni jer su u polju partnerskih odnosa Mars i retrogradna Venera, a to najavljuje probleme.

Zdravlje – Problemi sa žlezdama, hormonima i povišenim šećerom u krvi rezultat su nepravilne ishrane. Vreme je za dijetu.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Period je odličan za poslove. Ribe su kreativne, snalažljive i nemaju finansijskih problema. Krajem perioda očekuje vas nova poslovna ponuda. Okolina pokušava da osujeti neke vaše planove, ali vi im to nećete dozvoliti. Izbegavajte nadmeno ponašanje i pokušajte da se ljudima pokažete u pravom svetlu, jer ćete se lepše osećati.

Ljubav – Potreba za ljubavlju i brakom jača je nego ikada. Daćete sve od sebe da je zadovoljite.

Zdravlje – Ne možete da se požalite, leto vam i te kako prija.

(Mihailo Čukić /Novosti)