VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Za period od 15.12. – 22.12.2014.

horoskop

Nedeljni horoskop od 20. do 26. novembra piše astrolog Vladimir Vlajić.

Ovan

Potrudite se da se okrenete građenju karijere. Mislite na budućnost, kao i na plan koji imate. Potrebno je mnogo vremena da se bitne stvari realizuju, ali je sada vreme za postavljanje temelja. Ukoliko nemate ideju kako da brže radite, radite bar po zadacima. Bitno je da ne odustanete. Imajte u vidu da ove nedelje možete imati probleme sa prijateljima, kao i sa tehnikom. Ne odbijajte pomoć na poslu.

Bik

Imate dosta ideja na čije ostvarenje dugo čekate. Potrudite se da se usmerite na ostvarivanje planova. Novi kontakti Vam mogu pomoći. Bitno je damo da ne odbijate pomoć od drugih ljudi. Saradnja sa ženama će biti bolja nego sa muškarcima. Kolege na poslu će vas možda nervirati.

[adsenseyu4]

Blizanci

Posao mora da bude na prvom mestu, ali Vama misli lutaju ove nedelje. Najviše brinete zbog novca i nekih stvari koje je trebalo da kupite ili platite. Pokušajte da budete odgovorniji prema sebi i prema drugima. Posvetite se poslu, kako biste misli usmerili na rad i napredak. Strastveni ste, ali možda će se neka osoba iz prošlosti javiti, pa razmislite kako ćete to prihvatiti.

Rak

Pričljivi ste i dobro raspoloženi. Usmerite se na pozitivne stvari, gledajte da se okrenete saradnji sa kolegama. Ukoliko ste imali dobru saradnju sa nekim ljudima pre, mogli biste opet da se dogovorite oko iste. Bitno je da se do četvrtka sve završi što sada radite, pa onda krenite sa novim stvarima i pazite na rokove.

Lav

Imate dosta posla, naročito ćete morati da se uozbiljite od četvrtka. Bitno je da ne budete negativni, nego da imate pozitivan pristup radu. Ove nedelje bi bilo dobro da napravite plan rada do kraja godine, da biste mogli bolje da se organizujete. Poštujte rokove. Ne raspravljajte se sa partnerom oko nebitnih stvari.

Devica

Ne zapostavljajte svoj privatni život zbog posla i obaveza. Ako niste uspeli neke stvari da uradite prošle nedelje, završite ih sada. Usmerite se na sadašnjost, ne treba nikako da Vas grize savest zbog kašnjenja, šta je tu je. Dobro bi bilo da se bavite sportom. Tokom vikenda provedite više vremena sa dragim ljudima.

Vaga

Posvetite se porodici. Usredsredite se na pomoć drugima i izađite nekome u susret. Ne moraju svi da budu uvek tu samo zbog Vas. Potrudite se da šetate više, da ne sedite samo kod kuće, jer od sredine nedelje će pažnja biti usmerena na privatni život, više nego na poslovni.

Škorpija

Ove nedelje ste komunikativniji nego inače. Možda ćete konačno otići na neki put koji ste planirali, posetiti rođake koje odavno niste videli, pročitati knjigu koju niste dovršili. Pokušajte da se bolje organizujete da ne biste kasnili sa obavezama na poslu. Malo pozitivnosti nije na odmet.

Strelac

Konačno će se pažnja sa privatnih problema usmeriti na posao. Radite više, trudite se, jer će sve biti nagrađeno. Sada je vreme kada se cene istrajnost i dela, a ne ideje i priča. Samo budite uporni u svojim zamislima i ne odustajte. Ne vraćajte se u prošlost u razgovoru sa partnerom, to samo može napraviti veći problem.

Jarac

Opet ste nervozni zbog novca. Ne opterećujte se oko računa, nego raspodelite i platite ono što Vam je najhitnije. Potrudite se da ne jedete previše brze hrane, jer Vam to može škoditi. Mogući su sitni novčani izdaci. Ne kupujte tehniku ove nedelje. Bićete pričljiviji i bolje raspoloženi od srede.

[adsenseyu4]

Vodolija

Povlačite se u sebe. Niste posebno dobro raspoloženi i ne želite da pričate o svojim problemima. To može biti i dobro i loše. Potrudite se da se posvetite sebi, ne trošite previše dragocenu energiju na prošlost, nego se okrenite budućnosti. Napeti ste, ali ne moraju to svi da znaju. Bavite se sportom, nekom aktivnošću, da biste se ispraznili i “napunili baterije”. Prijaće Vam.

Ribe

Konačno ćete se okrenuti druženju i prijateljima, a obaveze ćete staviti u drugi plan. Nije dobro kad je čovek preopterećen planiranjem i radom. Morate naći vremena za sebe. Isplanirajte vreme tako da možete da odradite sve što morate i da provedete više vremena sa porodicom.

(Mondo)