VELIKI NEDELJNI HOROSKOP od 22. do 28. oktobra 2018: Bik treba da uživa u životu, a Vodolija da ne odustane od svojih ciljeva (ASTRO)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Prema prognozama astrologa, zvezde će u ovom periodu biti najviše naklonjene Strelčevima, Jarčevima i Škorpijama. Saznajte šta očekuje vaš znak u narednih 7 dana, piše Ehoroskop.net.

Ovan

LJUBAV: Možda ste pomalo otupeli od silnih ljubavnih pokušaja. Frustracije ćete izbeći strpljenjem i suzdržanošću. Planete usporavaju pozitivne uticaje, ali to ne znači da vas ne čeka lepa budućnost. Oni u vezama neka budu tolerantniji dok ne dođu bolji dani.

KARIJERA: Neki će biti u iskušenju da potroše više nego što treba. Ako vam nedostaje sredstava, ne pozajmljujte. Pažljivo razlučite šta vam je važno, a šta nije. Uvidećete da vam dosta toga zapravo ni ne treba. Radićete jednostavnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Setite se pravila zlatne sredine.

Bik

LJUBAV: Intelektualni nivo emotivnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo navodiće vas na nezadovoljstvo, rasprave ili čak svađe. Stoga razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima. Uz malo više strpljenja bićete oboje zadovoljni.

KARIJERA: Ne želite da se bavite tračevima, ali neprijatno je što ćete morati da ih slušate. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Svi smo ljudi, a ljudi nisu savršeni. Vi to dobro znate. Zato neka na jedno uvo uđe, a na drugo izađe.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u životu.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Blizanci

LJUBAV: Verovatno nećete biti zadovoljni onim što vidite da se sprema. Suzdržite se od suvišnih komentara, jer bi oni mogli samo da doliju ulje na vatru. Budite umereni, strpljivi, a ako treba, povucite se. Privremeno. Kasnije će biti lakše.

KARIJERA: Nastavićete diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se smenjivati tihi i bučniji način rada, a vi ćete se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Neki će pripremati velika dela.

ZDRAVLJE&SAVET: Bavite se sportom. Ojačaće vas.

Rak

LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali većina njih neće u potpunosti ispunjavati vaša ljubavna očekivanja. Stoga ćete o ljubavi više pričati, nego što ćete je osetiti. Mnogi će bez obzira na sve organizovati lepe provode za svoje društvo. Biće im dobro.

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo kandidata koji bi želeli da sarađuju sa vama. Potrebno je da se bolje povežete i osmislite kvalitetniji organizacijski plan. Kad to uradite, preostaje vam samo da isto sledite.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne dajte da vas sitnice izbace iz takta.

Lav

LJUBAV: Mnogi će konačno uspeti da otvore svoje srce i oslobode se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Biće to poboljšanje u vašim ličnim odnosima, ali i dalje se savetuje oprez. Najviše zato jer može biti grešaka u koracima ili provokacije od druge strane.

KARIJERA: Izgledna su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti biće uspešni. Oni koji rade svakog dana će imati na pameti sve više sjajnih ideja. Intelektualni radnici briljiraće u svojim nastupima i radu.

ZDRAVLJE&SAVET: Težićete visinama i daljinama

Izaberite najuspešniju ženu na slici i otkrijte da li slušate srce ili glavu

Devica

LJUBAV: Izazovi će se prorediti, a vaš ljubavni život smiriti. Većina će biti zadovoljna. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli da nađu na sasvim običnim mestima.

KARIJERA: Sve ono što ste smišljali i planirali polako dobija spoljna obeležja. Neki će prepoznati prilike za usavršavanje svojih ideja. Idite korak po korak jer će se tim tempom i otvarati prilike. Takođe upotrebite svoj šarm u poslovnim dogovorima

ZDRAVLJE&SAVET: Možete više uz više diplomatije.

Vaga

LJUBAV: Ako ste još sami i tražite ljubav, budite odmereni i ne navaljujte. Pre će se dogoditi da ovog puta drugi zavedu vas nego obratno. Zato možete ostati pasivni, barem zasada. Ako se osećate usamljeno, računajte s tim kao fazom, te da će sve ići polako.

KARIJERA: Uglavnom ćete stremiti visokim ciljevima, a okolnosti i događaji ići će u prilog tome. Manji problemi mogu se nazirati zbog nekih stvari iz prošlosti. Te analize završite u tišini kako biste mogli da nastavite dalje.

ZDRAVLJE&SAVET: Male brige bez posebnog razloga.

Škorpija

LJUBAV: Pred vama su lepi ljubavni dani kad možete očekivati sklad između sebe i voljene osobe. Ako ste još sami, svakako izađite u društvo jer su šanse da se sa nekim zbližite povećane. Bićete zavodljivi, a osobe suprotnog pola rado će vam prilaziti.

KARIJERA: Nalazite se u fazi kad treba rešavati sitnice. Od njihovog mnoštva vi možda ne vidite glavnu stvar, pa vam ciljevi nisu sasvim jasni. Ipak, kročite sigurnim i utabanim putevima, a ni rezultati neće izostati. Radite deo po deo.

ZDRAVLJE&SAVET: Prošetajte pre spavanja za bolji san

kap

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Strelac

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmena ideja, ali i distance. Svako će želeti nešto svoje, a usaglašavanje će biti kroz kompromis. Nađite zlatnu sredinu i oboje ćete biti mirniji. U protivnom, osećaćete se usamljeno.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze intelektualne borbe. Neke će u vama izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati sa strašću ili s ljutnjom. Osećaćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste. Razbistrite sve s argumentima.

ZDRAVLJE&SAVET: Fokusirajte se na bitne stvari.

Jarac

LJUBAV: Vaša mudra priroda postaće malo manje zahtevna, a vi na neki način mirniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važna zabavna dešavanja, nego ćete uspeti da uživate u malim stvarima. To je zrelost, bilo para, bilo osobe. Volećete.

KARIJERA: Poslovi postaju intenzivniji, a sve što radite poprima preduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtevati veći angažman na radnom mestu. Oni koji traže posao takođerće biti prilično aktivni.

ZDRAVLJE&SAVET: Nemojte zanemariti redovan san.