VELIKI NEDELJNI HOROSKOP (od 17. do 23. decembra 2018.): Ovaj period biće pun pogodak za Rakove, Strelce i Lavove (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

 Saznajte šta vas očekuje u pretposlednjoj decembarskoj nedelji, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Prvih par dana ove sedmice doneće prijatnije ljubavne događaje, a od sredine nedelje stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Boravak u prirodi bi vas osvežio. Oni koji mogu, uzeće par slobodnih dana. Oni koji ne mogu, nakon posla neka prošetaju jer će im tako brže i lakše dolaziti do dobrih poslovnih rešenja, a napuniće i baterije.

ZDRAVLJE&SAVET: Pazite na težinu.

BIK

LJUBAV: Do sredine nedelje vaša ljubavna stremljenja će biti uglavnom platonskog karaktera ili će sve biti obojeno frustracijama. U nastavku će situacija  polako razbistriti, a vama će se vraćati volja za ljubav. Utoliko će doći do poboljšanja.

KARIJERA: Sve što je kockasto vas sputava. Sad ćete biti u poziciji da treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte da divljate, nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa, sazrećete.

ZDRAVLJE&SAVET: Osvežite se nekim vodenim sportom.

 

BLIZANCI

LJUBAV: Uživajte u društvu osobe koja vam je draga kad god možete. Ipak, pazite da katkada ne reagujete preburno. Uz malo samokontrole, sve će biti dobro. Samci neka izlaze. Nikad ne znate šta vam se lepo može dogoditi i to već danas.

KARIJERA: Uslediće određene protekcije. Potom ćete zamišljati sebe u ulozi onog koji vodi celu stvar. To će biti delimično tačno, ali nemojte da se umislite. Treba odraditi još neke detalje. Činite to po pravilima struke.

ZDRAVLJE&SAVET: Izađite sa prijateljima.

zvezde

pixabay

RAK

LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete ostvariti lepa poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte samovati jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.

KARIJERA: Bićete aktivniji više nego inače, a cilj će vam biti da stvorite što kreativnije okruženje ili jednak proizvod. Neki će se pokazati kao pravi umetnici. Ništa vam neće biti teško, pa ni prekovremeni rad. Mnogi će zapravo uživati.

LAV

LJUBAV: Premda ćete objektivno imati dobar vetar u leđa u ljubavi, svako malo pravićete greške u koracima. Od vas i vaše sposobnosti samokontrole zavisiće uspeh u vašem privatnom životu. Potrudite se. Moguće je nešto prelepo.

KARIJERA: Umetnici pred publikom, sportisti, kao i oni koji rade s mladima dobiće veliku priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaleteti i počeće da grade kule u vazduhu. Prilika je tu, ali je tu zato da se pametno iskoristi. Treba ostati na zemlji.

ZDRAVLJE&SAVET: Volite sebe kao i druge.

DEVICA

LJUBAV: Uticaj ljubavnih planeta na vaš privatni život biće uglavnom zanemarljiv, kao da će vas ljubav mimoilaziti. Premda će vam se u jednom času činiti da je moguće baš sve, već idućeg trena uvidećete da nije moguće ništa. Ono što imate čuvajte, a sve ostalo izdržite.

KARIJERA: Verovatan je krupniji materijalni dobitak koji će vas osnažiti i podstaći da još predanije radite dalje. Cenite svačiji trud, ali ono što se ovog puta bude postiglo smatraćete pre svega svojom zaslugom.

ZDRAVLJE&SAVET: Ista pravila treba da važe za sve.

ng

pixabay

VAGA

LJUBAV: Bićete pozivani na putovanja ili na društvena okupljanja van mesta boravka, a baš tako biste mogli da sretnete osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama biće opušteni i zadovoljni.

KARIJERA: Privilegije kojim ste se nadali biće tu, ali vi sami nećete biti sigurni kako da ih iskoristite. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečija dužnost ili jer su takva pravila. Oni pametniji zanemariće takav stav.

ZDRAVLJE&SAVET: Napravite zabavu za prijatelje.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete preduzimljivi i aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško da odete na kraj sveta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivaće voljenu osobu sa predlozima punim aktivnosti i dinamike.

KARIJERA: Na radnom mestu svako malo ćete pokazivati borbeni stav, pa nećete biti prijatni kolegama. Pokušajte d na sve gledate mirnije i ne skačite na svaki postavljeni izazov. Vaš trud i upornost mogu se primeniti i na diskretniji način.

ZDRAVLJE&SAVET: Usvojite vežbe disanja.

STRELAC

LJUBAV: Šarenilo zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mesta biće retko viđena i doživljena kao kod vas ovih dana. Uživajte punim plućima, ali ne zaboravite i na one male pažnje koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

KARIJERA: Iz velikih ideja i ambicija vi ćete se tokom ove nedelje polako spuštati na zemlju. Biće sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, ali ni taj vam neće biti neprijatan. Radićete i dalje dobro, a na radnom mestu će vladati prijatna atmosfera.

ZDRAVLJE&SAVET: Preispitajte svoje prioritete.

JARAC

LJUBAV: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste zatečeni novonastalom situacijom, ali prilagodićete se. Svakome je draže da bude sa nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osećate da biste morali. Izostavite to.

KARIJERA: Dobro ćete kormilariti sa zahtevnijim i značajnijim temama. Neki će dobiti unapređenje ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U finascijskom smislu trebalo bi da ostvarite dobre rezultate, a zbog toga ćete možda i slaviti.