VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP (do 10. avgusta 2020): Lava očekuje priliv pozitivne energije u ljubavi, a Vodoliju iskre zaljubljenosti (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

horoskop

dnevne

Nedeljni ljubavni horoskop – sedmica novih romantičnih varnica i poznanstava!

OVAN

Ovnove ove nedelje očekuju lepa dešavanja na emotivnom planu, slobodni pripadnici znaka imaće veće šanse za da sretnu osobu koja će ih privući, dok će se zauzeti Ovnovi više truditi da održe skladne odnose sa partnerom i obnove emocije.

BIK

Bikovi će ove nedelje osećati potrebu da se posvete porodičnim dešavanjima. Slobodni pripadnici znaka će sredinom nedelje ući u pozitivno razdoblje kada će se više družiti i u kojem će imati više šansi za nova poznanstva i nove emotivne veze.

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu očekivati više izlazaka i druženja sa prijateljima, kao i novih poznanstava, na nekom putovanju. Moguće su kraće veze bez obaveza. Zauzeti pripadnici znaka imaće skladnije odnose u vezi i više će se posevtiti porodici.

RAK

Rakovi će ove nedelje uglavnom biti zadovoljni odnosima u emotivnoj vezi, ali će se prestati toliko da se trude oko partnera. Slobodni mogu biti raspoloženiji za druženje i komunikaciju, ali će nova poznanstva ostati na nivou površnih kontakata.

LAV

Lavovi će ove nedelje dobiti novi priliv pozitivne energije na emotivnom planu, što će mnogima omogućiti da postanu poželjiniji i interesantniji za suprotni pol. Zauzete očekuje poboljšanje odnosa sa partnerom. Jedna Vaga će hteti susret sa vama.

DEVICA

Device će ove nedelje ući u poztivnije ljubavno razdoblje kada će se više truditi da uspostave bolje odnose u svojoj emotivnoj vezi, a mogu biti otvorenije i za dogovor sa partnerom. Neki pripadnici znaka mogli bi da se upuste u tajnu ljubavnu vezu.

VAGA

Vage ove nedelje mogu ući u razdoblje kada će biti raspoloženje za nove kontakte i poželeti da se više druže i izlaze. Biće više šansi za nova poznanstva, naročtio preko prijatelja. Zauzeti pripadnici znaka biće otvoreniji za dogovore sa partnerom.

ŠKORPIJA

Škorpije ove nedelje ulaze u period kad mogu početi ozbiljno da razmišljaju o ozbiljnom vezivanju ili braku, a odnosi u emotivnoj vezi dobiće na značaju.

Slobodni će želeti da ostvare neke ozbiljnije kontakte koji bi mogli da prerastu u emotivnu vezu.

STRELAC

Strelčevi ove nedelje mogu ostvariti mnogo pozitivniji odnos sa partnerom, dok će se slobodni pripadnici znaka dobro zabavljati, naročito ako se nađu na nekom putovanju gde je moguća i novajveza, a nekima se može dopasti osoba iz inostranstva.

JARAC

Jarčevi ove nedelje mogu očekivati neke promene u odnosu sa partnerom koji je ranije bio vrlo tolerantan i želeo da im ugodi, a odnosi u vezi mogu postati komplikovaniji. Nekim pripadnicima znaka može se dopasti bi osoba koja može biti zauzeta.

VODOLIJA

Vodolijama ova nedelja može doneti izuzetno povoljne prilike za nova poznanstva, pa bi se neke mogle prilično zaljubiti, ali i započeti novu emotivnu vezu.

Zauzeti pripadnici znaka trudiće se da sa partnerom obnove pozitvan ljubavni odnos.

RIBE

Ribe će ove nedelje ući u povoljniji emotivni period, neke bi mogla da zainteresira osoba koju znaju preko posla, a možda i neka već zauzeta osoba. Oni pripadnici znaka koji su u vezi, imaće stabilniji odnos sa partnerom koji će im biti više posvećen

 

Dnevne.rs, Conoplja news